Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σε "σοκ" ο Πασχάλης Τερζής: Η "αποκαλυπτική" φωτογραφία της κόρης του που προκάλεσε "εγκεφαλικά" στον ανδρικό πληθυσμό

"Αγαλματένιο" κορμί η Γιάννα

8 Οκτωβρίου 2022 08:21
Σε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια "απρόσμενη" δημοσίευση προέβη η Γιάννα Τερζή μέσα από το Instagram πριν από λίγες ώρες. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και κόρη του αγαπημένου τραγουδιστή, Πασχάλη Τερζή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τρεις ξεχωριστές εικόνες που προκαλούν «εγκεφαλικά».

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γιάννα Τερζή δημοσίευσε τρεις εικόνες στις οποίες τον πρώτο λόγο έχει το αποκαλυπτικό της ντεκολτέ και οι οποίες πιθανότατα προέρχονται από κάποια νέα της φωτογράφηση.

«All the glitterz» σχολίασε λιτά στη λεζάντα, με την οποία και συνόδευσε την δημοσίευση, η τραγουδίστρια με τους διαδικτυακούς της φίλους να σπεύδουν να κατακλύσουν τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Παράλληλα, συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης είχε παραχωρήσει πριν καιρό η Γιάννα Τερζή, στη Γωγώ Θωμά για το περιοδικό, People. Η τραγουδίστρια μίλησε για την Eurovision, την απόφαση της να ζήσει στην Αμερική, τον χωρισμό της, αλλά και για τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή.

Σαν...δυο σταγόνες νερό: Δεν θα πιστέψετε πόσο μοιάζουν ο Πασχάλης Τερζής με τον γιο του (photo)

Πασχάλης Τερζής: Το γνωρίζατε πως ο αγαπημένος τραγουδιστής, εκτός από τον κόρη του Γιάννα, έχει και έναν γιο τον Γιώργο με τον οποίο μοιάζουν αρκετά;

Να θυμίσουμε ότι ο γιος είναι από τον πρώτο γάμο του Πασχάλη Τερζή αλλά δυστυχώς η σύζυγός του πέθανε αρκετά νωρίς.

Μετά ο Πασχάλης Τερζής ξαναπαντρεύτηκε (δείτε την κούκλα γυναίκα του) και απέκτησε την κόρη του, Γιάννα.

Δείτε τις φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr με τον γιο του Πασχάλη Τερζή, δίπλα στην αδελφή του και μια φίλη του!

αδελφός Γιάννης Τερζή

γιος Πασχάλη Τερζή

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share