Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Για πρώτη φορά: Η μοναδική φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη ντυμένη νύφη

Εντυπωσιαστήκαμε!

7 Οκτωβρίου 2022 20:34
Για πρώτη φορά: Η μοναδική φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη ντυμένη νύφη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είδαμε πρώτη φορά νύφη τη Σία Κοσιώνη νύφη και εντυπωσιαστήκαμε!

Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε μιλήσει πριν δύο χρόνια μεταξύ άλλων στην εκπομπή Direct και τον Τάκη Χατζή για τη Σία Κοσιώνη και είχε αποκαλύψει πολλά για τη σχέση που έχει με τη νύφη της.

Δείτε επίσης: Χαμός με τον γιο της Σίας Κοσιώνη - Το έκανε γνωστό με φωτογραφία λίγο πριν βγει στον αέρα

Η γνωστή πολιτικός είχε δηλώσει συγκεκριμένα: «Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω μια καταπληκτική νύφη! Είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω μία νύφη που μόνο καμαρώνω. Και την καμαρώνω πολύ! Την καμαρώνω ως γυναίκα, ως επαγγελματία, ως σύντροφο και ως μάνα. Όταν σας λέω την καμαρώνω, την καμαρώνω πραγματικά. Την βλέπω να βγαίνει στην τηλεόραση και να είναι όμορφη, λαμπερή… Την βλέπω να είναι με τη φόρμα της να παίζει με τον Δημούλη και με όλα τα παιδιά του Κώστα… Είμαι πάρα πολύ τυχερή! Προσπαθώ με όποιο τρόπο έχω να της δείξω την αγάπη μου και την τρυφερότητά μου.»!

σία κοσιώνη νύφη

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι καμιά Κρουέλα Ντε Βιλ επειδή εσείς έχετε αποφασίσει να με παρουσιάζετε έτσι. Δε σημαίνει πως εγώ στην κανονική μου ζωή δεν είμαι σύντροφος, μάνα, γιαγιά. Βεβαίως μιλάω στα παιδιά μου. Δεν είμαι παρεμβατική, δε με παίρνει να είμαι. Αλλά βεβαίως θα πω τη γνώμη μου»!

Σία Κοσιώνη: «Πριν κόψω τα μαλλιά μου κοντά, έστειλα...»

Η Σία Κοσιώνη ήταν καλεσμένη της Ιωάννας Μαλέσκου πριν μερικά χρόνια, στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ.

Η δημοσιογράφος και επιτυχημένη παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, είχε μιλήσει για όλους και για όλα.

Δεν δίστασε ωστόσο να αποκαλύψει πως όταν έκανε τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, είχε στείλει φωτογραφίες στον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη.

Δείτε επίσης: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Σίας Κοσιώνη: «Για μένα ο Κώστας Μπακογιάννης είναι...» (Video)

«Η αλήθεια είναι ότι λίγο το φοβόμουν λόγω της δουλειάς μου όχι για κάποιο άλλο λόγο, από την άλλη δεν το φοβόμουν γιατί το ειχα κανει και παλιότερα. Πριν το κάνω το σκεφτόμουν, μπορεί και δύο χρόνια. Δεν ήταν ξέσπασμα.

Ήταν κάτι που σκεφτόμουν καιρό. Πριν κουρευτω έστειλα φωτογραφία στον άντρα μου. Να τα κάνω έτσι; Και μου είπε: Προχώρα! Σημασία έχει να νιώθω εγω καλα. Ασχολούμαι με την εμφάνισή μου, λιγότερο από ότι θα έπρεπε. Ξέρω ότι είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Στην προσωπική μου ζωή πολύ λιγότερο. Προτιμώ να είμαι με ένα τζιν, με φόρμα», είπε μεταξύ άλλων η Σία Κοσιώνη.

Δείτε όσα ανέφερε:

Χαρές για τη Ντόρα και τον Κώστα Μπακογιάννη - Έσκασαν τα ευχάριστα για την οικογένεια

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε χθες η Μαρίκα Δημητριάδου, κόρη της Κατερίνας Μητσοτάκη με τον εκλεκτό της καρδιάς της, στην Τζια.

Το «παρών» στη γαμήλια τελετή έδωσαν αρκετά μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη στην ευτυχισμένη στιγμή της εγγονής του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη η οποία φέρει και το όνοµα της γιαγιάς της, Μαρίκας Μητσοτάκη. Να υμενθυμίσουμε, σε αυτό το σημείο, ότι έκλεισαν 5 χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ανήρτησε μία φωτογραφία από το μυστήριο, με το ζευγάρι, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Να είστε πάντα τόσο χαρούμενοι όσο σήμερα! Σας αγαπάμε όλοι πολύ!".

Eπιπλέον, η Ντόρα Μπακογιάννη πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media ένα βίντεο, από τη στιγμή που η νύφη πήγαινε προς την εκκλησία, στα γραφικά σοκάκια της Τζιας, συνοδευόμενη από νησιώτικες μουσικές.

«Ωραία που είναι η νύφη μας... που φτάνει στην εκκλησία! Να ζήσετε Στέφανε και Μαρίκα!!!» έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share