Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022

Μίλησε «έξω από τα δόντια» ο Γιάννης Μπέζος: «Τα χρήματα δεν είναι...»

Με εκνευρίζει η φράση “σκοτώνω την ώρα μου”»

7 Οκτωβρίου 2022 16:26
Μίλησε «έξω από τα δόντια» ο Γιάννης Μπέζος: «Τα χρήματα δεν είναι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την παράσταση «Οικόπεδα με θέα» στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για τη νέα μουσική εκπομπή του. Με την ευκαιρία δείτε τα «καρφιά» του ηθοποιού για το κανάλι της ΕΡΤ.

«Η ελευθερία, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τα ιδανικά δεν μεταφράζονται σε χρήματα. Πρέπει να ζούμε με κάποια ιδανικά για να μπορούμε να συνεννοηθούμε.

Δεν είναι προτεραιότητά μου τα χρήματα για να κάνω μια δουλειά. Να μην παίρνουμε τον εαυτό μας σοβαρά γιατί είμαστε περαστικοί. Με εκνευρίζει η φράση “σκοτώνω την ώρα μου”», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Ο Γιάννης Μπέζος είπε στη συνέχεια: «Στη μουσική εκπομπή θα ανατρέχουμε σε πράγματα με ουσία και όχι σε ανόητα και του συρμού. Υπάρχουν μουσικές που είναι της μόδας και είναι χειρότερες από την τραπ».

Κάθετος ο Γιάννης Μπέζος: «Δεν υπάρχει περίπτωση να...»

O Γιάννης Μπέζος παραχώρησε συνέντευξη πριν λίγο καιρό στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» με αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί με επιτυχία. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη γελοιότητα κατά τον ίδιο, τον φόβο του θανάτου ενώ αποκάλυψε και την πλέον δύσκολη στιγμή που είχε με δημοσιογράφο. Με την ευκαιρία δείτε τι αποκάλυψε για την κόρη του.

Μιλώντας για τη γελοιότητα είπε: «Γελοιότητα θεωρώ το να δουλευόμαστε μεταξύ μας. Πράγμα το οποίο συνηθίζουμε πολύ στη χώρα μας. Δεν νομίζω ότι αξίζει και τον κόπο να το κάνεις. Άσε που το ψέμα έχει ένα μειονέκτημα καθώς θέλει κόπο. Ενώ η αλήθεια είναι εκεί και είναι προτιμότερο να λες την αλήθεια σου αυτή που είναι παρά να κάνει κάτι άλλο».

«Δεν φοβάμαι ποτέ πως θα παρεξηγηθώ και πάντα λειτουργούσα έτσι, από νέος. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας αυτό, δεν είναι θέμα που το μαθαίνεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε από την προσωπική μου ζωή, ούτε μία στο εκατομμύριο καθώς αυτό έχει να κάνει με το πόσο εσύ σέβεσαι τον εαυτό σου».

«Δεν φοβάμαι τον θάνατο, με απασχολεί πιο πολύ η ζωή. Αν με ρωτούσατε τι με φοβίζει και με απασχολεί, είναι η αδυναμία η πνευματική ή η σωματική ανεπάρκεια που αυτό είναι ζοφερό», είπε ο Γιάννης Μπέζος για να ολοκληρώσει: «Έχω διώξει δημοσιογράφο. Έχω κλείσει κασετόφωνο σε άνθρωπο και μάλιστα μεγάλης ηλικίας και πολύ επιφανή που δεν ζει πια αλλά δεν θα τον ονομάσω τώρα για να μην γίνει κουτσομπολιό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share