Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απόλυτη χαρά για τον Νίκο Ευαγγελάτο και την οικογένειά του - Μετέφερε τα νέα αργά το βράδυ στη Στεφανίδου

Απόλυτη ευτυχία στο σπίτι τους

7 Οκτωβρίου 2022 14:55
Απόλυτη χαρά για τον Νίκο Ευαγγελάτο και την οικογένειά του - Μετέφερε τα νέα αργά το βράδυ στη Στεφανίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Ευαγγελάτος βρίσκεται σε μια πλήρη οικογενειακή ευτυχία όλα αυτά τα χρόνια με την Τατιάνα Στεφανίδου και τα παιδιά τους, ωστόσο εσχάτως έχει έναν ακόμη λόγο να είναι ιδιαιτέρως χαρούμενος.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος, από την είσοδο της αγαπημένης του ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο. Η Ένωση μπήκε στην OPAP Arena και πρώτος φιλοξενούμενος ήταν ο Ιωνικός, τον οποίο και «διέλυσε» με 4-1, με την οικογένεια Ευαγγελάτου φυσικά να μην μπορεί να μην έχει τους εκπροσώπους της.

Ο θρίαμβος της ΑΕΚ και οι πανηγυρισμοί πατρός και υιού

Ο Ευαγγελάτος, άλλωστε, είναι γνωστός για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματά του, όπως και ο γιος του, Νικόλας. Αμφότεροι βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και η αλήθεια είναι, ότι... τα έδωσαν όλα, υποστηρίζοντας την ομάδα τους.

Πατέρας και γιος απόλαυσαν την αναμέτρηση με όλο το πάθος, που τους διακατέχει για το «Δικέφαλο», πανηγυρίζοντας έξαλλα τα γκολ και αντιδρώντας σε κάθε φάση, δείχνοντας την προσμονή, που υπήρχε για τους ίδιους και τους φίλους της ομάδας, στην επιστροφή στην φυσική της έδρα.

Νίκος Ευαγγελάτος και γιος Νέα Φιλαδέλφεια

Οι δυο τους, στο τέλος του αγώνα, χειροκρότησαν τους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα και αποχώρησαν γεμάτοι χαρά για το σπίτι, όπου σίγουρα θα... συνεχίστηκαν οι πανηγυρισμοί με την Τατιάνα Στεφανίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share