Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

"Πήρα το παιδί και...": Η Έλενα Τσαβαλιά αποκάλυψε τα πάντα για τον... χωρισμό από τον Μάρκο Σεφερλή!

Τι πραγματικά συνέβη;

7 Οκτωβρίου 2022 14:09
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Έλενα Τσαβαλιά σχετικά για τα σενάρια χωρισμού από τον Μάρκο Σεφερλή;

Αν έπρεπε να βρούμε το ζευγάρι για το οποίο έχουν γραφτεί τόσα πολλά σενάρια χωρισμού και τσακωμου στη showbiz τότε αυτό θα ήταν σίγουρα ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά!

Οπου υπάρχει καπνός όμως…

'Πήρα το παιδί και...': Η Έλενα Τσαβαλιά αποκάλυψε τα πάντα για τον... χωρισμό από τον Μάρκο Σεφερλή!

Τι δήλωσε για τον "χωρισμό" της από τον Μάρκο Σεφερλή η Έλενα Τσαβαλιά;

Και όμως πραγματικά όλα αυτά είναι μονο σενάρια

Η Έλενα Τσαβαλιά απαντά για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να παίρνουν διαζύγιο!

«Δεν έχω κινηθεί δικαστικά γιατί δεν μπορείς στην Ελλάδα να βρεις άκρη εύκολα. Πρέπει να περάσουν πάρα πολλά χρόνια, να κάνεις πάρα πολλά δικαστήρια – γιατί έχουμε κάνει για άλλο λόγο σε σχέση με το παιδί – να φας τουλάχιστον 5 χρόνια από τη ζωή σου, να τρέχεις στα δικαστήρια , να πληρώνεις και να μην βρίσκεις άκρη», είπε η ηθοποιός και συμπλήρωσε:

«Εμάς μας χωρίζουν από το 2010 και αυτό γιατί σταμάτησα να παίζω στο Δελφινάριο και πήγα διακοπές με το παιδί. Γιατί με το παιδί μέχρι τότε (ο Χάρης γεννήθηκε το 2004) , μέχρι το 2010 δεν είχαμε πάει ποτέ διακοπές. Και λέω τότε στον Μάρκο κάποια στιγμή: «Εμείς δεν έχουμε έχουμε δει ποτέ το παιδί να κάνει μια βουτιά! Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Πρέπει κάποιος αφού δεν μπορούμε και οι δύο, ένας από τους δύο να είναι δίπλα του».

Έτσι ξεκίνησαν οι διακοπές για εμένα. Απορώ με όλους αυτούς τους ανθρώπους που κατά καιρούς γράφουν και λένε, δεν έχουν βαρεθεί να είναι ανακριβείς και αναληθείς;»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share