Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022

Σάλος με τα "άπλυτα" της πριγκίπισσας Νταϊάνα: Τα πάθη, οι εθισμοί και...

Με πόσους άντρες είχε ταυτόχρονη σχέση;

7 Οκτωβρίου 2022 13:57
Σάλος με τα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν από τον πρίγκιπα Κάρολο, η Νταϊάνα είχε σχέση με πολλούς άντρες ταυτόχρονα! Στη φόρα είχε βγάλει τα "άπλυτα" της ο προσωπικός σωματοφύλακάς της, Ken Wharfe, ο οποίος δημοσίευσε τα απομνημονεύματά του στον βρετανικό Τύπο.

Τι είχε αποκαλύψει για τις "αμαρτίες" της πριγκίπισσας;

Ο Wharfe, αστυνομικός της Scotland Yard, είχε μπει στην υπηρεσία της πριγκίπισσας Νταϊάνα και των δύο γιων της το 1986 και από το 1988 μέχρι το 1993 έγινε ο προσωπικός σωματοφύλακας της συζύγου του πρίγκιπα της Ουαλίας.

Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει, στα τέλη της δεκαετίας του ’80 ο μεγάλος έρωτας της πριγκίπισσας ήταν ο γοητευτικός γυναικάς James Hewitt, λοχαγός του βρετανικού ιππικού, αλλά η όμορφη Νταϊάνα, είχε συχνά την ίδια χρονική περίοδο σχέση με περισσότερους από έναν άνδρες.

Σάλος με τα 'άπλυτα' της πριγκίπισσας Νταϊάνα: Τα πάθη, οι εθισμοί και...

Ο σωματοφύλακας αποκάλυψε ότι, πριν από αυτόν, στην προσωπική φρουρά της πριγκίπισσας υπηρετούσε ο αστυνόμος Barry Mannakee. Παρόλο που η Scotland Yard συμβούλευε τους σωματοφύλακες να μην έρχονται πολύ κοντά με τους VIP που φυλάσσουν, ο κατά 10 χρόνια μεγαλύτερος από την πριγκίπισσα Mannakee φαίνεται ότι δεν τήρησε κάτι τέτοιο.

Φήμες που κυκλοφόρησαν στο παλάτι του Κένσιγκτον ήθελαν ανώτερο υπάλληλο του πρίγκιπα Καρόλου να πιάνει στα… πράσα την πριγκίπισσα με τον σωματοφύλακα σε δωμάτιο του παλατιού. Ο Mannakee απομακρύνθηκε από τη θέση του και του ανατέθηκαν άλλα καθήκοντα, ενώ ένα χρόνο αργότερα έχασε την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο ανατολικό Λονδίνο.

Ο λοχαγός Hewitt, χωρίς να έχει κάποια απόδειξη στα χέρια του, είχε πει εμπιστευτικά στον Ken Wharfe, ότι οι μυστικές υπηρεσίες φρόντισαν "να βγάλουν από την μέση" τον σωματοφύλακα της Νταϊάνας. Ο Ken Wharfe υποστηρίζει ότι η ξανθιά πριγκίπισσα την ίδια περίοδο, που ήταν αναμφίβολα πολύ ερωτευμένη με τον James Hewitt, διατηρούσε παράλληλη σχέση με τον πωλητή αυτοκινήτων James Gilbey, ο οποίος είχε εμμονή μαζί της.

Σάλος με τα 'άπλυτα' της πριγκίπισσας Νταϊάνα: Τα πάθη, οι εθισμοί και...

Όμως, την ίδια περίπου περίοδο η "άτακτη" νύφη της βασίλισσας Ελισάβετ έβλεπε τον έμπορο Τέχνης Oliver Hoare, φίλο του Καρόλου. Η Νταϊάνα είδε στο πρόσωπο του γοητευτικού, παντρεμένου μελαχρινού, τον άνθρωπο που θα της έδινε πληροφορίες για το "ροτβάιλερ", όπως η ίδια αποκαλούσε την ερωμένη του συζύγου της, Καμίλα.

Γρήγορα, οι δύο τους έγιναν ζευγάρι και όπως ο Wharfe αποκαλύπτει, μια μέρα του 1992, στις 3:30 το πρωί, ο ανιχνευτής καπνού στο παλάτι του Κένσιγκτον ξεσήκωσε τους πάντες. Ήταν μια "ψευδής" ειδοποίηση από το πούρο που κάπνιζε ο Oliver Hoare. Ο καπνός ενοχλούσε την πριγκίπισσα και εκείνος το πέταξε στο διάδρομο έξω από τα διαμερίσματα της πριγκίπισσας πίσω από ένα τεράστιο φυτό.

Σύμφωνα με τον σωματοφύλακα της Νταϊάνας, η πριγκίπισσα είχε δύο "εθισμούς", το κινητό τηλέφωνο, στο οποίο μιλούσε επί ώρες με τους εραστές της και τα μέντιουμ. Η Νταϊάνα "κλεινόταν επί ώρες" στα σπίτια που της είχαν παραχωρήσει φίλες της για να συναντά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα τους άνδρες της ζωής της και μιλούσε με διάφορα μέντιουμ προκειμένου "να δώσει λύση" στα αδιέξοδα που αντιμετώπιζε. Μιας και αναφερθήκαμε στην πριγκίπισσα, διαβάστε εδώ μια αποκάλυψη βόμβα για το θάνατό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share