Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Κόλαφος" ο Όμηρος Πουλάκης για Δημήτρη Λιγνάδη: «Ηταν σαν... είδα συμπεριφορές κακοποιητικές κυρίως...» (Video)

«Σταδιακά άρχισα να απομακρύνομαι και αυτό έφερε ρήξη...»

7 Οκτωβρίου 2022 14:05
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Όμηρος Πουλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην Μπέτυ Μαγγίρα και το «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για τη σχέση του με τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και τα όσα βρήκαν τα φώτα της δημοσιότητας. Παράλληλα, «πυρά» κατά της Δικαιοσύνης με αφορμή την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη εξαπέλυσε ο Τάσος Κωστής.

Όπως αποκάλυψε: «Έχω συνεργαστεί τρεις φορές με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ήταν καθηγητής μου και ήταν σημαντικός για μένα. Όταν μπήκα στη σχολή ήταν σαν μέντοράς μου.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης συνεργασίας μας, είδα συμπεριφορές κακοποιητικές κυρίως ιεραρχικά και εξουσίας. Σταδιακά άρχισα να απομακρύνομαι και αυτό έφερε ρήξη στις μεταξύ μας σχέσεις. Και από τότε δεν είχαμε άλλη σχέση μεταξύ μας».

Και τόνισε: «Είτε με επαρκείς ή μη επαρκείς λόγους, το να κάνεις μια πνευματική πατροκτονία είναι σημαντικό για την πνευματική εξέλιξη ενός ανθρώπου. Με τις καταγγελίες σοκαρίστηκα γιατί αυτές οι διαστάσεις είναι εγκληματικές».

Πάνος Βλάχος: «Βαράτε παλαμάκια σε όποιον πήδαγε παιδάκια... Τι κι αν είσαι βιαστής...» - Το καυστικό τραγούδι για την αποφυλάκιση Λιγνάδη (Video)

Κάθε μορφής είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στον καλλιτεχνικό κόσμο για την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου υπέρ της αποφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη παρά το γεγονός ότι ήταν το ίδιο δικαστήριο που τον καταδίκασε λίγο νωρίτερα σε 12 χρόνια κάθειρξης για δύο βιασμούς ανηλίκων.

Μετά τα πανό «Βιαστής είναι» σε παραστάσεις και συναυλίες, με τελευταία αυτή του Θανάση Παπακωνσταντίνου το βράδυ της Δευτέρας, και το κείμενο-φωτιά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για την απόφαση του δικαστήριου, ήρθαν και τα τραγούδια.

Ο λόγος για το τραγούδι που έγραψε, συνέθεσε και ερμήνευσε ο Πάνος Βλάχος προκειμένου να σχολιάσει την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι στίχοι του Πάνου Βλάχου για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη είναι «γροθιά στο στομάχι» και αποτυπώνουν την οργή των πολιτών για την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου:

«Σε όποιον πέταξε τρικάκια του περνάτε βραχιολάκια, μα βαράτε παλαμάκια σε όποιον πήδαγε παιδάκια Τι κι αν είσαι βιαστής, τι κι αν καταδικαστείς ένα πράγμα σε γλιτώνει: οι φίλοι σου να είναι γόνοι»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share