Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Θα του βγει σε κακό...": "Καρφάρες" από την Κατερίνα Καινούργιου στον Φίλιππο Τσαγκρίδη (video)

Η on air αναφορά στον χωρισμό τους

7 Οκτωβρίου 2022 12:57
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική για την προσωπική της ζωή ήταν η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο καλός της φίλος Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή και οι δυο τους δεν δίστασαν να πετάξουν ατάκες – «φωτιά».

Ο παρουσιαστής του J2US είπε στην παρουσιάστρια να καλέσει τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στην πρεμιέρα του show, με την Κατερίνα Καινούργιου να αντιδρά. Με την ευκαιρία, δείτε τον λόγο που τσακώνονταν συνέχεια όσο ήταν ζευγάρι.


Ν.Κ.: «Ο δικός σου άνθρωπος θα έρθει αύριο στην πρεμιέρα; Πρέπει να έρθει ο Φίλιππος αύριο!»

Κ.Κ.: «Ποιος Φίλιππος καλέ; Ο Φίλιππος δεν έχεις μάθει τα νέα του; Έχει προχωρήσει στη ζωή του. Θα τα πούμε άλλη στιγμή. Αν έχει προχωρήσει για καλό ή θα του βγει σε κακό δεν ξέρω».

Ν.Κ.: «Εγώ πιστεύω ότι δεν θα ξεκολλήσει ποτέ από σένα. Το λέω και στην κάμερα να το ακούσει».

Κ.Κ.: «Σας παρακαλώ! Δεν υπάρχουν αυτά».

«Βόμβα» από Κατερίνα Καινούργιου: «Θα το πω δημόσια και δεν ντρέπομαι καθόλου...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου ήταν πριν λίγες η Super Κική.

Η γνωστή instagrammer παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τη μάχη της με την κατάθλιψη. Παράλληλα, δείτε το άνευ προηγουμένου ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τη συζήτηση που έκανε μαζί της, αποκάλυψε πώς αποφάσισε να ξεκινήσει να επισκέπτεται ψυχίατρο, λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων που αντιμετώπισε το καλοκαίρι.

«Κι εγώ πάω σε ψυχίατρο! Και θα το πω και δημόσια και δεν ντρέπομαι καθόλου να το πω. Επειδή κι εγώ πέρασα πάρα πολύ δύσκολα το καλοκαίρι από προσωπικά θέματα κι έπεσα σε αντιδραστική κατάθλιψη, αποφάσισα να πάω σε ψυχίατρο, σε ψυχολόγο μιλούσα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Συνειδητοποίησα πως κάθε φορά που επισκέπτομαι τον γιατρό είμαι και καλύτερα. Δεν είναι ταμπού, δεν ντρέπομαι να το πω δημόσια».

Έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου: «Τι λόγια είναι αυτά που ακούμε...»

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με όσα είπε η Βίκυ Πρωτογεράκη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Εγώ ζήτησα να είμαι μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη. Δεν μου το ζήτησε ο ίδιος, εγώ το αποφάσισα κι εκείνος το δέχτηκε. Ο Πέτρος δεν έχει το προφίλ βιαστή, δεν είχε λόγο να βιάσει, είχε κανένα κίνητρο; Υπήρχε προσφορά γυναικών προς τον Πέτρο. Η Ελπίδα Νίνου είναι δίπλα του γιατί γνωρίζει καλά τον άντρα της. Ο Πέτρος είναι σαν παιδί», είπε αρχικά η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη είπε επίσης: Και οι εξάρσεις που έχει και όλα αυτά που έχει είναι μικρού παιδιού. Θα φωνάξει τώρα και μετά θα το έχει ξεχάσει. Δεν είναι κανένας άνθρωπος έτσι όπως παρουσιάζεται. Αν ήμουν στη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη θα έκανα σε όλους μηνύσεις, δεν θα τους άφηνα έτσι. Είπα για την αυτοδικία γιατί εγώ είμαι από την Κρήτη, από τον Μυλοπόταμο. Για μένα, η τιμή και η υπόληψη είναι θέμα».

Μετά την προβολή της συνέντευξης, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Μπόρεσε η κυρία Πρωτογεράκη να καταλάβει επειδή είπε ότι είχε πληθώρα γυναικών και δεν το είχε ανάγκη; Τι λόγια είναι αυτά που ακούμε από μια γυναίκα; Μια γυναίκα που έχει βιαστεί είναι σε σοκ. Είναι τόσο πεπεισμένη, ενώ δεν ήταν μπροστά στα γεγονότα, ότι δεν βιάστηκαν οι κοπέλες».

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε επίσης: «Δεν μπορώ ρε παιδιά, δεν αντέχω τι ακούω πρωί πρωί. Όλες ήθελαν τον Φιλιππίδη, τι είναι αυτά; Τη βλέπουμε με ένταση να κατηγορεί τα θύματα, αυτό με ενόχλησε στο λόγο της. Πληθώρα γυναικών ο Πέτρος Φιλιππίδης, μήπως εγώ είμαι γκαβή;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share