Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έχουν σαν σύμβολό τους την οικογένεια: 6+1 διάσημα ζευγάρια Ελλήνων που έχουν πολύτεκνες οικογένειες και τρία παιδιά και πάνω

Έχουν γυναίκα και παιδιά... κορώνα στο κεφάλι τους

7 Οκτωβρίου 2022 12:15
Έχουν σαν σύμβολό τους την οικογένεια: 6+1 διάσημα ζευγάρια Ελλήνων που έχουν πολύτεκνες οικογένειες και τρία παιδιά και πάνω
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά είναι τα ζευγάρια της showbiz ιδιαίτερα αγαπητά στον κόσμο, με ένα από τα πλεονεκτήματά τους να είναι... η λατρεία για την οικογένεια και δεν είναι λίγοι εκείνοι, που την έχουν σαν σύμβολο στη ζωή τους, αν και σε άλλες περιπτώσεις χαρακτηριστικό ήταν η διαφορά ηλικίας.

Δεν είναι λίγοι, δηλαδή, οι γνωστοί στη showbiz, που έχουν χαρεί έχοντας τρία και περισσότερα παιδιά.

Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά, την Αναστασία που είναι 12, τον Αλέξανδρο που είναι 9, την Αριάδνη που είναι 7 και τον βενιαμίν Απόλλωνα που είναι μόλιν 4 ετών.

Ρουβάς Ζυγούλη παιδιά

Γιάννης Πλούταρχος-Μαρία Παπαδοπούλου

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει πέντε παιδιά την 22χρονη Κατερίνα, τον 20χρονο Γιώργο, την 14χρονη Ελεωνόρα, την 12χρονη Παναγιώτα και τον 10χρονο Κωνσταντίνο.

Γιάννης Πλούταρχος παιδιά

Γιώργος-Βίλλυ Θεοφάνους

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, την Κύρα, τον Εμμανουήλ και την Ευγενία ενώ ο συνθέτης έχει έναν ακόμη γιο, τον Άγγελο από τον γάμο του με την Ευρυδίκη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή-Θέμης Σοφός

Η παρουσιάστρια και ο δικηγόρος έχουν τρία παιδιά, την 7χρονη Νάγια, την 6χρονη Μαίρη και τον δύο ετών Ιωάννη-Εφραίμ.

Τσιμτσιλή Σοφός παιδιά

Ελένη Πετρουλάκη-Ίλια Ίβιτς

Το ζευγάρι έχει τέσσερις κορούλες την 15χρονη Άννα-Μαρία, τις 13χρονες δίδυμες, Θεοδώρα και Μίλα και την 10χρονη Ιλιάνα.

Ελένη Πατρουλάκη παιδιά

Ολυμπία Χοψονίδου-Βασίλης Σπανούλης

Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά, τον 10χρονο Θανάση, τον 8χρονο Βασίλη, τον 7χρονο Δημήτρη. Tην 5χρονη Αιμιλία και την 3χρονη Αναστασία και ένα ακόμα μωράκι το οποίο γεννήθηκε πριν από λίγους μήνες.

Σπανούλης Χοψονίδου παιδιά

Bonus: Ελένη Μενεγάκη

Η «βασίλισσα της τηλεόρασης» εκτός από πολύ επιτυχημένη και πολύ όμορφη στα 50 της, είναι και μητέρα τεσσάρων παιδιά. Ο Άγγελος, η Λάουρα και η Βαλέρια είναι τα τρία της παιδιά με τον Γιάννη Λάτσιο, ενώ τον Μάρτιο του 2015 χάρισε ένα κοριτσάκι, την όμορφη Μαρίνα, στον Μάκη Παντζόπουλο.

Ελένη Μενεγάκη παιδιά

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share