Κυριακή, 02 Απριλίου 2023

Μαζωνάκης - Σχοινάς: Στην αντεπίθεση η Καίτη Γαρμπή - Έστειλε εξώδικο στο κέντρο που τραγουδά ο Μαζωνάκης (video)

Κόντρα δίχως τέλος

7 Οκτωβρίου 2022 11:31
Μαζωνάκης - Σχοινάς: Στην αντεπίθεση η Καίτη Γαρμπή - Έστειλε εξώδικο στο κέντρο που τραγουδά ο Μαζωνάκης (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κόντρα καλά κρατεί ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Διονύση Σχοινά (δείτε εδώ πως ξεκίνησε η κόντρα), ο οποίος μαζί με την Καίτη Γαρμπή δέχτηκαν εξώδικο από την επιχείρηση που τραγουδά ο λαϊκός τραγουδιστής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στο «Super Κατερίνα», η δημοφιλής τραγουδίστρια περνάει στην αντεπίθεση και απαντάει και εκείνη με εξώδικο στο νυχτερινό μαγαζί.

Σύμφωνα με το εξώδικο, έχει συντριπτικά νομικά επιχειρήματα και πολύ σκληρή γλώσσα για όλα και ειδικά για αυτά τα 20.000 ευρώ της προκαταβολής που είχε πάρει η τραγουδίστρια από το κέντρο διασκέδασης. Η Καίτη Γαρμπή αναφέρει μέσω του δικηγόρου της, ότι τα χρήματα αυτά στο παρελθόν τα είχε λάβει για μια συνεργασία που δεν έγινε αλλά χωρίς δική της υπαιτιότητα, ενώ εκείνη είχε κάνει δεκάδες πρόβες με την ορχήστρα της.

Ο λόγος που η Καίτη Γαρμπή δέχτηκε εξώδικο, είναι καθώς είχε λάβει στο παρελθόν προκαταβολή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορονοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του Διονύση Σχοινά.

Χάος με Γιώργο Μαζωνάκη και Διονύση Σχοινά: Πιάστηκαν στα χέρια μετά την πρόβα στα καμαρίνια!

Έντονο είναι το παρασκήνιο ανάμεσα σε Γιώργο Μαζωνάκη και Διονύση Σχοινά, σύμφωνα με όσα μεταφέρει το περιοδικό Ciao, που αναφέρεται σε καβγά τους μετά την πρόβα.

Όπως αναφέρεται, με τον χειρότερο τρόπο έπεσαν οι τίτλοι στην συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη και του Διονύση Σχοινά, όταν ο τελευταίος αποχώρησε από την πρόβα generale λέγοντας ότι... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share