Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

48χρονη σταρ η Hilary Swank είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα - Τρισευτυχισμένη η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός

Μας έδωσε μια χαρά

7 Οκτωβρίου 2022 10:24
48χρονη σταρ η Hilary Swank είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα - Τρισευτυχισμένη η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χίλαρι Σουάνκ ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος και πως με τον σύζυγό της, Φίλιπ Σνάιντερ περιμένουν δίδυμα.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, 48 ετών, ανακοίνωσε την Τετάρτη στο Good Morning America ότι η ίδια και ο σύζυγός της Philip Schneider περιμένουν δίδυμα.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Έγκυος στα 44 μετά από 10χρονη μάχη με τον καρκίνο - Χαμογέλασε ξανά!

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είναι κάτι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό και το επόμενο που θα κάνω είναι να γίνω μαμά», δήλωσε στο Good Morning America. «Και όχι μόνο ενός, αλλά δύο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι τόσο ωραίο που μπορώ να μιλάω γι' αυτό και να το μοιράζομαι».

Η 48χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή Live with Kelly and Ryan λίγο μετά τη συνέντευξή της στο GMA, λέγοντας για την εγκυμοσύνη της: «Αισθάνομαι υπέροχα αυτή τη στιγμή, ακόμα και με την ώρα - ξέρετε, είμαι σε ώρα Ειρηνικού, οπότε είμαι λίγο ζαλισμένη με αυτό. Αλλά αισθάνομαι καλά αυτή τη στιγμή».

Δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος μέχρι την ανακοίνωσή της την Τετάρτη

«Τα ρούχα μου άρχισαν να μην μου κάνουν και έτσι αναγκάστηκα, τις προάλλες ... να κόψω το τζιν μου. Και μετά έβαλα ένα σακάκι που δεν είχε καμία σχέση», εξήγησε. «Και μου λένε: "Αυτό είναι εντελώς άσχετο". Του λέω, "Α, νομίζω ότι ταιριάζει". "Δεν ταιριάζει". "Όχι, ταιριάζει. Θα το κάνω να ταιριάξει". Οπότε μου λένε: "Εφόσον είσαι εκτελεστική παραγωγός, μπορείς να το κάνεις, αλλά είναι περίεργο"».

Η Χίλαρι Σουάνκ συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι τα δίδυμα υπάρχουν τόσο στην οικογένειά της όσο και στην οικογένεια του Σνάιντερ και ότι είναι «τόσο ενθουσιασμένη» για την επόμενη φάση.

«Είναι τέτοια ευλογία. Απόλυτο θαύμα. Είναι απίστευτο», σημείωσε.

Με τον Φίλιπ Σνάιντερ, που είναι επιχειρηματίας, παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2018, σχεδόν δύο χρόνια αφότου οι δυο τους εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί τον Νοέμβριο του 2016.

«Ήταν απλά απερίγραπτος», είχε δηλώσει στο παρελθόν στη Vogue για τον γάμο τους. «Ένιωθα τόση ευγνωμοσύνη που παντρεύτηκα τον άντρα των ονείρων μου και που είδα όλους τους ανθρώπους που αγαπάμε μαζί στη μέση ενός τέτοιου σκηνικού. Ήταν πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Μίλησε επίσης για τη σχέση της με τον Σνάιντερ και τον ρομαντικό τρόπο με τον οποίο της έκανε πρόταση γάμου στο Κολοράντο.

«Πέσαμε πάνω σε ένα πανέμορφο καταφύγιο βαθιά μέσα στα βουνά», είπε. «Είχε έναν εκπληκτικό καταρράκτη κι ένα βράδυ γονάτισε μπροστά και έκανε πρόταση γάμου, φροντίζοντας να είναι κοντά τα σκυλιά μου για να γίνουν μάρτυρες!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share