Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρήνος για τη Μαρία Ηλιάκη: «Χάσαμε τον...»

Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια

7 Οκτωβρίου 2022 09:05
Θρήνος για τη Μαρία Ηλιάκη: «Χάσαμε τον...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη Μαρία Ηλιάκη, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ένα πολυαγαπημένο της πρόσωπο. Πρόκειται για τον καλύτερο φίλο του πατέρα της. Παράλληλα, η Μαρία Ηλιάκη είχε σε παλαιοτερή της συνέντερυξη πως δεν θέλει να μιλήσει παραπάνω για τις σχέσεις που διατηρούν με τον Νίκο Μουτσινά.

Όπως εξομολογήθηκε η γνωστή παρουσιάστρια μέσα από το Instagram, οι δύο άνδρες ήταν ιδιαίτερα δεμένοι για πολλές δεκαετίες.

«Καλημέρα σας, σήμερα ξύπνησα με φιλοσοφική διάθεση! Αφορμή στάθηκε ένα γεγονός δυσάρεστο που συνέβη χθες. Χάσαμε τον καλύτερο φίλο του μπαμπά μου. Μιλούσα με τον γιο του στο τηλέφωνο για να τον συλλυπηθώ και αναπολούσαμε τα καλοκαίρια όταν ήμασταν μικροί που οι γονείς μας κάνανε παρέα και μου θύμισε πόσο δεμένοι ήταν αυτοί οι δύο άνθρωποι. Από τα 20 τους μέχρι τα 88 τους ήταν φίλοι», ανέφερε στα Instastories της.

Θρήνος για τη Μαρία Ηλιάκη

Έφτασαν κοντά στο γάμο: Η σχέση της Μαρίας Ηλιάκη με πασίγνωστο επιχειρηματία πριν από τον Μανουσάκη (photos)

Η Μαρία Ηλιάκη είναι τα τελευταία τέσσερα χρόνια χαρούμενη στο πλευρό του Στέλιου Μανουσάκη, με το ζευγάρι να συμπληρώνει πέρυσι την ευτυχία του με τη γέννηση της κόρης τους, Κατερίνας, αν και φυσικά η παρουσιάστρια είχε νωρίτερα τις δικές της περιπέτειες.

Ήταν καλοκαίρι του 2015, όταν η Μαρία Ηλιάκη και ο Νεκτάριος Γαλίτης γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Λίγες εβδομάδες πριν τη… μετακόμιση της παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη και στην ψυχαγωγική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, εμφανίστηκε ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά.

Οι πρώτες φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας εκείνο τον Νοέμβριο και όπως ήταν αναμενόμενο συζητήθηκαν στον αέρα του Πρωινού. Η αμηχανία της παρουσιάστριας ήταν έκδηλη ωστόσο η Μαρία δήλωνε στο περιοδικό: «Είμαι ευτυχισμένη αλλά δεν παντρεύομαι».

Μαρία Ηλιάκη και Νεκτάριος Γαλίτης

Τα σενάρια γάμου, ο χωρισμός, η επανασύνδεση και το οριστικό τέλος

Όσο περνούσε ο καιρός, το ζευγάρι άρχισε να μην κρύβεται. Οι πρώτες κοινές έξοδοι ξεκίνησαν και οι παπαράτσι τους απαθανάτιζαν τόσο σε θέατρα και μπουζούκια, όσο και κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Κάθε εβδομάδα δημοσιεύματα τους ήθελαν να παντρεύονται…

Μαρία Ηλιάκη και Νεκτάριος Γαλίτης μπουζούκια

Το περασμένο καλοκαίρι, δημοσίευμα της Espresso ήθελε την παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία να βάζουν τέλος στη σχέση τους, όσο βρίσκονταν σε διακοπές. Η επανασύνδεση όμως δεν άργησε να έρθει. Η Μαρία και ο Νεκτάριος ήταν και πάλι μαζί λίγο καιρό μετά…

«Ε τώρα αφού μαζί είμαστε. Εγώ δεν είπα ότι χώρισα. Εγώ είπα ότι για κάποιες μέρες είπαμε να κάνουμε χώρια διακοπές και ξαφνικά διαβάζω παντού ότι μου έχει στείλει τα πράγματα μου σε μαύρες σακούλες... Εγώ τον εαυτό μου τον φοβάμαι πάρα πολύ μέσα στη λέξη γάμος. Δηλαδή νομίζω ότι αν παντρευτώ θα ρουτινιάσω τόσο πολύ.

Γενικώς όπου με αφήσεις βολεύομαι. Κι επειδή έχω δει τον εαυτό μου να ρουτινιάζει στη ζωή γενικότερα, δεν θέλω να το ξαναζήσω. Οπότε το γάμο τον έχω στο μυαλό μου σαν μια πάρα πολύ ωραία κοινωνική εκδήλωση, αλλά για άλλους, όχι για μένα πια», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

Μαρία Ηλιάκη και Νεκτάριος Γαλίτης σχέση

Λίγο καιρό αργότερα και μετά από μερικές ακόμη δημόσιες εμφανίσεις, η Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε στην Ελένη Μενεγάκη τον χωρισμό της. «Επειδή δεν θέλω να γραφτεί περίεργα, με ανακρίβειες, ψέματα και μερικές φορές με κακοήθειες, σήμερα που αισθάνομαι άνετα μαζί σου το λέω.

Με αυτόν τον άνθρωπο ήμουν ενάμιση χρόνο, πέρασα πάρα πολύ ωραία, τον σέβομαι, με σέβεται, χωρίσαμε πολιτισμένα, οπότε κλείνει το θέμα εδώ και συνεχίζουμε και οι δύο τη ζωή μας. Είναι μια απόφαση ώριμη, συνειδητοποιημένη. Το κλείσαμε το θέμα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share