Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022

«Ζητώ συγγνώμη...» - Σπάραξε για τον Τόλη Βοσκόπουλο η Άντζελα Γκερέκου

Τα συγκινητικά λόγια της ηθοποιού

7 Οκτωβρίου 2022 07:47
«Ζητώ συγγνώμη...» - Σπάραξε για τον Τόλη Βοσκόπουλο η Άντζελα Γκερέκου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου ήταν χθες (6/10) η πρώτη καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου για την φετινή σεζόν του «Ενώπιος Ενωπίω» και συγκίνησε με τα λόγια της για το γάμο με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνησή της και «λύγισε», αφού στους τίτλους της εκπομπής ακούγονταν τα τραγούδια του καλλιτέχνη και έπαιζαν εικόνες από την κοινή ζωή τους, με την καταξιωμένη ηθοποιό μάλιστα να συγκλονίζει με την ερμηνεία της στη «Γη της Ελιάς».

Η συγκίνηση της Γκερέκου για τον Τόλη στον αέρα

«Συγγνώμη, ζητώ συγγνώμη. Ήταν πολύ καταλυτική όλη αυτή η εισαγωγή. Αυτό που εγώ καταλαβαίνω και αυτό που εγώ ένιωσα… ήταν για να γίνει η γνωριμία μας. Ήταν για πολύ καλό και ήταν ευλογημένη αυτή η συνάντηση. Την χρειαζόταν και εκείνος πολύ και τελικά την χρειαζόμουν και εγώ.

Είναι αυτά που λέμε ότι έρχονται από κάπου αλλού, από κάτι πιο μεγάλο από εμάς. Ήταν μια καρμική και μια πολύ ευλογημένη συνάντηση, θεωρώ, σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για τη δική του ζωή. Αντίθετα εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν σε ένα σημείο που ήθελα πάρα πολύ να φτάσω επαγγελματικά», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Πραγματικά όμως ήταν καταλυτικό και δεν πήρε πολύ χρόνο να καταλάβω και εγώ ότι ήταν μοιραίο με την όμορφη έννοια της λέξης. Σαν μια αποστολή, αν θέλεις, για κάποιο πολύ ιερό και καλό λόγο. Ο Τόλης ξαναγεννήθηκε και μαζί του και εγώ βίωσα πράγματα που δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου. Παρά δύο μήνες, ζήσαμε μαζί 25 χρόνια. 25 ολόκληρα χρόνια.

Είμαι ευγνώμων για αυτή τη συνάντηση και για αυτή την πορεία παρόλες τις δύσκολες στιγμές, που προέρχονταν πολλές φορές από εξωγενείς παράγοντες και τα γνωρίζετε όλοι γιατί η ζωή του και η ζωή μας ήταν διάφανες. Είμαι ευγνώμων για αυτή τη σχέση. Ένα σχολείο ζωής κοντά σε έναν σπουδαίο άνθρωπο που νομίζω ότι λίγοι γνωρίζουν, πέρα από αυτό που έλαμπε και ήταν ο απόλυτος σταρ και ο μύθος, μέσα βαθιά την ψυχή του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share