Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Είναι θέμα ορμονών..." - Αποκάλυψη "βόμβα" από την Σοφία Αλιμπέρτη

Τι εκμυστηρεύτηκε για την ερωτική της ζώη

6 Οκτωβρίου 2022 20:35
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη Σκορδά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της στην Πάρο, τα επαγγελματικά της, τους γιους της αλλά και την εμμηνόπαυση.

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει απομακρυνθεί από τα τηλεοπτικά πλατό. Η επιτυχημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια όμως, αποφάσισε να δώσει μια σπάνια αποκαλυπτική συνέντευξη και να μας ξεναγήσει στα όμορφα σοκάκια της Πάρου. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε για την Πάρο και τον Γιάννη Πάριο.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την ερωτική της ζωή και για την επιθυμία της να περάσει την ζωή της από δω και πέρα ελεύθερη.

Η εμμηνόπαυση

Η Σοφία Αλιμπέρτη αναφέρθηκε επίσης, και σε μια πολύ σημαντική στιγμή για τη ζωή κάθε γυναίκας, την εμμηνόπαυση.

«Όταν μπήκα στην εμμηνόπαυση, αρχικά θύμωσα γιατί θεώρησα ότι η φύση δε με θέλει άλλο και με βάζει σε αναμονή… Αυτό που πραγματικά αισθάνθηκα ήταν για πρώτη φορά στη ζωή μου μία απίστευτη αίσθηση γαλήνης και ελευθερίας… Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν το αλλάζω με τίποτα… για πρώτη φορά ανήκω σε εμένα και δεν με παρασύρει τίποτα, καμία ορμόνη και κανένα συναίσθημα…»!

»Οι γυναίκες του δικού μου ηλικιακού γκρουπ μας βρήκε πολύ νωρίς η εμμηνόπαυση. Από το στρες, από το άνγχος δεν ξέρω από τι… Η ερωτική επιθυμία δεν υπάρχει πια.

«Τα παιδιά ήξεραν ότι δε θα γυρίσει σπίτι»: Η Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει 1η φορά για το διαζύγιο με τον Λιάγκα

Σε αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική της ζωή, προχώρησε η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τη Σοφία Αλιμπέρτη στο «Πρωινό μας».

Η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε και σε μια περίοδο της ζωής της, όπου πίστευε ότι δεν υπάρχει έρωτας ή αγάπη: «Πέρασα από μια φάση που πίστευα ότι δεν υπάρχει αγάπη και έρωτας, πλέον πιστεύω ότι δεν είναι έτσι».

Παράλληλα, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στα παιδιά της, Γιάννη και Δημήτρη Λιάγκα, και σημείωσε: «Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή και δεν είχα τέτοια θέματα. Τα παιδιά ήξεραν ότι δε θα γυρίσει ο μπαμπάς τους στο σπίτι».

Όταν ρώτησε τη Σοφία Αλιμπέρτη για την απόφασή της να σταματήσει από την τηλεόραση, η Φαίη Σκορδά είπε πως «εγώ έχω αισθανθεί, που πας, τώρα φτάνει, τόσα χρόνια… Είμαι 20 χρόνια, τι εννοείς;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share