Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Είμαι φοβερά λεσβία...": Η προσωπική εξομολόγηση στενής συνεργάτιδας της Μαίρης Συνατσάκη

Το αποκάλυψε δημόσια

6 Οκτωβρίου 2022 17:53
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την σεξουαλική απελευθέρωση και τον ρατσισμό στην Ελλάδα αλλά και για την προσωπική της σεξουαλικότητα μίλησε σε συνέντευξη της στο κανάλι της Zoe Pre στο YouTube η στενή συνεργάτης της Μαίρης Συνατσάκη και σεναριογράφος Αθηνά Τσαγκαράκη.

Υπενθυμίζεται, ότι η Αθηνά Τσαγκαράκη είναι σεναριογράφος στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ "Τα Νούμερα".

Σε μία εξομολόγηση ψυχής στην εκπομπή "Κρίμα", η γνωστή σεναριογράφος αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλη αναλύοντας όλες τις δυσκολίες και τα κοινωνικά στερεότυπα που αντιμετωπίζει ένας γκέι άνθρωπος στην Ελλάδα και ιδίως μία ομοφυλόφιλη γυναίκα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Δε βλέπει την ώρα η έγκυος Μαίρη Συνατσάκη: Το όνομα-έκπληξη και η αποκάλυψη για τη νονά του μωρού (video)

Τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνη της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μίλησε για το όνομα του μωρού αλλά και για το ποιος θα το βαφτίσει.

«Είμαι στον έβδομο μήνα, είμαι πολύ καλά. Τους πρώτους μήνες είχα τις δυσκολίες μου, αλλά άπαξ και μπήκα στον τέταρτο όλα πάνε πολύ καλά, κυλούν όπως πρέπει, υπάρχει ηρεμία, όλα είναι εντάξει. Έχουμε μάθει το φύλο αλλά δεν το ανακοινώνουμε, δεν έχουμε δώσει τόση έμφαση στο κομμάτι του φύλου. Είμαστε τόσο έτοιμοι όσο έτοιμοι μπορούν να είναι οι άνθρωποι όταν βρίσκονται μπροστά σε κάτι τόσο πρωτόγνωρο που δεν το έχουν ξαναζήσει, δηλαδή λίγο.

Διαβάζουμε πράγματα… Όταν είναι να συμβούν θα δούμε τι θα κάνουμε. Δεν ξέρω αν θα γίνει γάμος, δεν είμαι τόσο σίγουρη ότι είμαστε τόσο παραδοσιακοί σε αυτά. Θα δούμε τι θα γίνει με αυτά τα πρακτικά», είπε η Μαίρη Συνατσάκη. Για το όνομα του μωρού ανέφερε: «Έχουμε σκεφτεί ονόματα αλλά περιμένουμε να γνωρίσουμε το παιδί πρώτα. Δεν θα πάει παραδοσιακά σε γιαγιάδες και παππούδες. Όσο για την νονά του μωρού, αυτή θα είναι η καλή της φίλη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Δείτε επίσης: Ζευγάρι με την Μαίρη Συνατσάκη πριν τον Ίαν Στρατή - Με ποιον ηθοποιό από τον «Γλυκάνισο» είχε σχέση;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share