Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Είμαι έτοιμη...» - Μητέρα για πρώτη φορά η Δανάη Μπάρκα;

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

6 Οκτωβρίου 2022 16:09
«Είμαι έτοιμη...» - Μητέρα για πρώτη φορά η Δανάη Μπάρκα;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε σήμερα (6/10) στην «Ελένη» και μίλησε για όλα, αποκαλύπτοντας πάμπολλες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

«Πάντα έχω ένα σφίξιμο στις συνεντεύξεις, επειδή πρέπει να μιλήσω για μένα. Επειδή δε θέλω να στεναχωρήσω κανέναν, προσέχω πάντα τι λέω», είπε η αγαπημένη παρουσιάστρια του MEGA και της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

Η ίδια, μίλησε για την προσωπική της ζωή και το τέλος της πολύχρονης σχέσης της, μιλώντας και για τη σχέση που είχε κάποτε με μεγαλύτερο.

Ο χωρισμός και η προοπτική να γίνει μαμά

«Μετακόμισα στο Χαλάνδρι γιατί έμενα με το αγόρι μου. Μετά το τέλος της σχέσης μας, βρήκα σπίτι εκεί. Η σχέση μας ξεκίνησε αβίαστα, με το που γνωριστήκαμε ήρθε και η συγκατοίκηση γιατί περνούσαμε ωραία. Με την ίδια λογική αποφασίσαμε να το λήξουμε γιατί είδαμε ότι το ‘μαζί ερωτικά’ έπρεπε να ολοκληρωθεί. Αγαπιόμαστε και θα αγαπιόμαστε για πάντα».

«Στα προσωπικά μου είμαι όπου με πάει ο άνεμος και η καρδιά μου. Θα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου κάποια πράγματα, αλλά είμαι πιο αυθόρμητη απ’ όλους τους άλλους τομείς», προσέθεσε.

Η ίδια μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, και την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

«Είμαι μαμούχαλη, η αγάπη που έχω για τη μαμά μου ξεπερνάει τα όρια. Ωστόσο είμαι ανεξάρτητη. Με φαντάζομαι μαμά, αν έρθει, με πολλή χαρά να έρθει, δεν το φοβάμαι αλλά καταλαβαίνω ότι είναι μια ιδιαίτερη σχέση. Θέλω να έρθει, όχι εκβιαστικά αλλά με τρέλα, με ερώτα, για να το ευχαριστηθώ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share