Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έχουν την καλύτερη κουμπαριά από όλους: Το παντοδύναμο ζευγάρι που πάντρεψε Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη

Μια αρκετά ισχυρή φιλία δημιουργήθηκε

6 Οκτωβρίου 2022 15:30
Έχουν την καλύτερη κουμπαριά από όλους: Το παντοδύναμο ζευγάρι που πάντρεψε Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ζουν τη δική τους απόλυτη ευτυχία εδώ και δύο δεκαετίες, έχοντας ωστόσο παντρευτεί πρόσφατα κι έχοντας ήδη τα τέσσερα παιδιά τους, δημιουργώντας μια ισχυρή κουμπαριά.

Ο γάμος τους ήταν ακριβώς όπως τον είχαν ονειρευτεί έχοντας στο πλευρό τους τα 4 παιδιά τους αλλά και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μία 30μελής συμφωνική ορχήστρα υποδέχτηκε στην έπαυλη του κυρίου Βαρδή Βαρδινογιάννη και της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη του λαμπερούς καλεσμένους. Υπό τους ήχους κομματιών Μάνου Χατζηδάκι και Μίκη Θεοδωράκη - που είναι οι μεγάλες αγάπες του γαμπρού - εισήλθαν στο χώρο για να βρεθούν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου όπου έγινε το μυστήριο.

Ένας γάμος χλιδάτος... με παραδόσεις

Τηρώντας τις παραδόσεις, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ έφτασε πρώτος στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στην έπαυλη του κύριου Βαρδή Βαρδινογιάννη και της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη. Μαζί του ήταν και τα 4 παιδιά του με τον μικρό Απόλλωνα να βρίσκεται στην αγκαλιά του μπαμπά του. Στη συνέχεια, έφτασε η εκθαμβωτική Κάτια Ζυγούλη συνοδευόμενη από τον μπαμπά της - ο οποίος την παρέδωσε στον γαμπρό- αλλά και από 4 κορίτσια ντυμένα στα λευκά. Οι κοπέλες που συνόδευσαν τη νύφη στην έπαιζαν ένα κομμάτι του Μπάχ με 3 βιολιά κι ένα φλάουτο.

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη κουμπάροι

Μετά την τελετή ακολούθησε η καθιερωμένη γαμήλια δεξίωση, η οποία ξεκίνησε με δείπνο, όπου το ζευγάρι ζήτησε ευγενικά και με έναν πρωτότυπο τρόπο από τους καλεσμένους να μην ανέβουν φωτογραφίες στα social media. Ο Σάκης Ρουβάς, που δεν αποκλείεται να εισέλθει στον πολιτικό στίβο, και η Κάτια Ζυγούλη μπήκαν στο χώρος της δεξίωσης υπό την συνοδεία κερκυραίων κανταδόρων οι οποίοι ντυμένοι με παραδοσιακές στολές της Κέρκυρας τραγούδησαν για το γάμο του λαμπερού ζευγαριού.

Το φως της δημοσιότητας είδε και το μενού της δεξίωσης. Το φαγητό ήταν καθιστό, δεν είχε μπουφέ και περιελάμβανε τρία πιάτα. Το πρώτο ήταν βασιλικό καβούρι σε πράσινη σαλάτα με μάνγκο και σως λεμονιού. Το δεύτερο πιάτο ήταν φιλέτο μοσχαρίσιο με λαχανικά και ψητές πατάτες, ενώ τέλος, το γλυκό που επέλεξε το νεόνυμφο ζευγάρι ήταν πάβλοβα με αφράτη κρέμα βανίλιας, κόκκινα φρούτα και mous bitter σοκολάτας.

Πάνω στα τραπέζια, επίσης, είχε και γραπτώς την επιθυμία του ζευγαριού να μην δημοσιευθούν στιγμές από το γάμο τους αλλά οι διάσημοι φίλοι τους τους παράκουσαν. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κάθε καλεσμένος είχε μαζί του μία χρυσή κάρτα για να μπορέσει να εισέλθει στο χώρο της δεξίωσης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share