Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Εγκρίνει το γάμο η Ελένη Μενεγάκη: Το επίμαχο σχόλιό της για την ερωτική εξομολόγηση της Βανδή για τον Μπισμπίκη

«Στάζει μέλι» η παρουσιάστρια

6 Οκτωβρίου 2022 15:07
Εγκρίνει το γάμο η Ελένη Μενεγάκη: Το επίμαχο σχόλιό της για την ερωτική εξομολόγηση της Βανδή για τον Μπισμπίκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Ελένη Μενεγάκη που είναι φίλη εδώ και χρόνια με τη Δέσποινα Βανδή σχολίασε την εξομολόγηση που έκανε η τραγουδίστρια για τον Βασίλη Μπισμπίκη στην εκπομπή, Super Κατερίνα!

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε ότι τώρα μάλλον ένιωσε άνετα και μίλησε για τον άνθρωπό της και η Κατερίνα την έκανε να νιώσει ακόμα πιο άνετα, παρά την αμηχανία που είχε στην έναρξη της κουβέντας τους.

H Ελένη και η ομάδα της στάθηκαν περισσότερο στη σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με τα παιδιά της και τη δήλωση που έκανε η τραγουδίστρια: «Τους είχα πει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα γι’ αυτόν. Μου ζήτησαν μόνοι τους να τους τον γνωρίσω και εξεπλάγην.

Δεν ήμουν προετοιμασμένη. Έτσι τους τον γνώρισα. Έχουν αναπτύξει μια όμορφη σχέση μαζί του και χαίρομαι πολύ για αυτό αυτό. Είναι συγκινητικό. Πολύ όμορφη σχέση. Ξεκινά και από εμένα ασφαλώς, γιατί τα παιδιά έχουν εμπιστοσύνη στη μάνα τους, αλλά αυτό δε θα έφτανε από μόνο του αν ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που είναι».

Όσο για έναν δεύτερο γάμο και αυτά που είπε, η Ελένη τόνισε: «Ποτέ μη λες ποτέ, δεν ξέρεις τι γίνεται»!

Το «αμαρτωλό» παρελθόν του Βασίλη Μπισμπίκη: «Είχα πολλούς έρωτες της μιας νύχτας...» - Σε «αναμμένα κάρβουνα» η Δέσποινα Βανδή

Συνέντευξη στο Down Town και τον Πάνο Ζόγκα είχε παραχωρήσει πριν τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος είχε αναφερθεί και στα παιδικά του χρόνια.

Πώς μεγάλωσες, πού γεννήθηκες;

Γεννήθηκα στην Αθήνα, μεγάλωσα στο Λουτράκι και οι γονείς μου μένουν ακόμα εκεί. Έχω μια αδερφή τρία χρόνια μικρότερη. Όλα Καλά.

Δείτε επίσης: Τους «έδωσε» ευθέως ο Γιάννης Στάνκογλου: Η αποκάλυψη για τις εξόδους με τον Βασίλη Μπισμπίκη - «...παίζουν συνέχεια Βανδή»

βασίλης μπισμπίκης

Τι παιδί ήσουν;

Ήμουν της αλητείας και καθόλου του σχολείου. Ήμουν με τα μηχανάκια, τις κόντρες, τα parties. Πολλή νύχτα… Τουρισμός πολύς στο Λουτράκι, δηλαδή πολλά φλερτ με τουρίστριες, πολλοί έρωτες της μιας νύχτας. Γενικά, σε ένα τέτοιο σκηνικό μεγάλωσα και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share