Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

Τα έφερε τούμπα ο Κώστας Κόκλας: «Από τότε που χώρισα, δεν...»

Τι εξομολογήθηκε;

6 Οκτωβρίου 2022 14:49
Τα έφερε τούμπα ο Κώστας Κόκλας: «Από τότε που χώρισα, δεν...»
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Κόκλας είχε καθίσει πριν λίγο καιρό στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για το πως είναι οι σχέσεις του με την πρώην σύζυγό του αλλά και τον λόγο που δεν έχει κάνει κάποια νέα σχέση.

«Έχουμε αδυναμίες, αλλά υπερισχύει η αγάπη για το παιδί, η αγάπη για τον άνθρωπο που είχες επιλέξει για να μοιραστείς πράγματα μαζί του, να τον εμπιστευτείς γιατί ξέρει για εσένα πράγματα που δεν τα ξέρει κανείς άλλος κι εσύ ξέρεις για τον άλλο. Έχεις κάνει ένα παιδί μαζί του. Δεν έχω πάψει ποτέ κάθε μέρα να είμαι εκεί, δίπλα στο παιδί και δίπλα στον άνθρωπο με τον οποίο απέκτησα ένα παιδιά» είπε ο Κώστας Κόκλας.

«Δεν έχω κάποια σχέση. Έχω κάνει δυο γάμους, έχω κάνει το παιδί μου, τα έχω ολοκληρώσει. Αν δεν είμαι έτοιμος για κάτι τέτοιο, δεν θα ήθελα να βάλω έναν άνθρωπο σε μια τέτοια διαδικασία μιας νέας σχέσης. Μια δυο φορές που πήγα να το κάνω, ήταν λάθος… Από τότε που χώρισα, δεν έχω κάνει μεγάλη σχέση. Μου αρέσει πολύ να φλερτάρω. Τώρα πια περνώ καλά μόνος μου» συμπλήρωσε ο Κώστας Κόκλας.

Κώστας Κόκλας - Κατερίνα Σούλη: «Δεν ήμουν πιστός στο γάμο μου»

Ο Κώστας Κόκλας υπήρξε παντρεμένος με την αδελφή του Σπύρου Σούλη, Κατερίνα.

Δείτε επίσης: «Εγκλήματα»: Παίχτηκε μια φορά και κόπηκε - Η σκηνή που εξαφάνισε ο ΑΝΤ1 μετά την α’ προβολή (vid)

Το ζευγάρι ήταν τρελά ερωτευμένο και έχει αποκτήσει και έναν γιο. Η είδηση του χωρισμού τους το 2014 άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό καθώς δεν ήταν ένας αναμενόμενος χωρισμός, τουλάχιστον για τον περίγυρό τους. Υπήρξαν παντρεμένοι 10 χρόνια αλλά ο γάμος τους έληξε.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του αποκάλυψε στην εφημερίδα «realnews» : «Δεν ήμουν πιστός στο γάμο μου». Αν η απιστία ήταν ο λόγος του διαζυγίου ή κάτι άλλο αυτό δεν έχει γίνει γνωστό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share