Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

«Καταπέλτης» ο Γιάννης Μπέζος: «Δεν έχω δουλέψει ποτέ...»

Κόλαφος ο ηθοποιός

6 Οκτωβρίου 2022 13:56
«Καταπέλτης» ο Γιάννης Μπέζος: «Δεν έχω δουλέψει ποτέ...»
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Μπέζος πάντοτε έχει άποψη και ιδιαίτερα σοβαρή για αρκετά θέματα, πόσο μάλλον τα καλλιτεχνικά, με τον ηθοποιό να αναφέρεται στην αμισθί εργασία.

Αφορμή υπήρξε η αγγελία που είχε βάλει στο προφίλ του στο Facebook ο Χρήστος Βασιλόπουλος μέσα από την οποία ζητούσε ηθοποιούς για να συμμετέχουν στη νέα του ταινία χωρίς όμως, αμοιβή.

Η απάντηση του Μπέζου για την αμισθί εργασία

«Δεν έχω δουλέψει ποτέ δωρεάν, αλλά αυτό πάντα υπήρχε. Πάντα υπήρχαν άνθρωποι που δεν πληρωνόντουσαν, υπήρχαν άνθρωποι που υποτίθεται ότι είχαν μισθό, αλλά και πάλι δεν πληρωνόντουσαν», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Εξήγησε ότι «Το θέατρο έχει αυτά τα προβλήματα. Πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα. Υπάρχει πολύ μεγάλη προσφορά. Οι φιλοδοξίες είναι θεμιτές. Όταν ξεκινάει ένα νέο παιδί, θεωρεί ότι το θέατρο περιμένει αυτόν ή αυτήν και είναι πολύ φυσικό και ωραίο. Μετά ξεκινάνε οι δυσκολίες».

«Απλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν θα μείνουν όλοι στο τέλος, όχι επειδή το λέω εγώ, αλλά επειδή έτσι είναι η πραγματικότητα. Έχουμε αρκετές σκηνές, αλλά οι άνθρωποι που πληρώνονται με αξιοπρεπή μισθό είναι ελάχιστοι», κατέληξε ο Γιάννης Μπέζος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share