Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παράτησε την Ελλάδα και το τραγούδι μετά τον Πάνο Μιχαλόπουλο: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η Χριστίνα Φαρμάκη - Ο σύζυγός της που απασχόλησε το πανελλήνιο

Έχει σήμερα μια διαφορετική καθημερινότητα

6 Οκτωβρίου 2022 13:41
Παράτησε την Ελλάδα και το τραγούδι μετά τον Πάνο Μιχαλόπουλο: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η Χριστίνα Φαρμάκη - Ο σύζυγός της που απασχόλησε το πανελλήνιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είχε τις δικές του... περιπέτειες στη ζωή του και η Χριστίνα Φαρμάκη ήταν μια από αυτές τις περιπτώσεις, βιώνοντας ένα «θυελλώδη» έρωτα, μετά το διαζύγιο με τη Ρούλα Κορομηλά.

Ήταν το 1996, όταν οι δυο τους έβαλαν τέλος μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα. Το περιοδικό «Ciao», επικαλούμενο έγκυρη πηγή, αποκάλυψε ότι έπεσαν οι τίτλοι τέλους στον δεσμό των δύο καλλιτεχνών, με τον ηθοποιό αργότερα να τα «βροντά» όλα και να εξαφανίζεται.

Το σχετικό δημοσίευμα ανέφερε: «Χώρισαν οριστικά τα ‘τσανάκια’ τους». Μην «τρέχει» όμως ο νους σας μακριά. Δεν συνέβη κάτι ιδιαίτερα συγκλονιστικό που τους ανάγκασε να πάρουν αυτή την από κοινού απόφαση.

Ο ίδιος λόγος που τους χώρισε και τις προηγούμενες φορές, τους χώρισε και τώρα. Ο Πάνος Μιχαλόπουλος και η Χριστίνα Φαρμάκη αποφάσισαν να βάλουν στη σχέση τους και να παραμείνουν φίλοι.

Και ποιος είναι αυτός ο λόγος; Ασυμφωνία χαρακτήρων. Μπορεί να σας φαίνεται κοινότυπο αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Και ξέρετε τώρα πως είναι ένα ζευγάρι που δεν συμφωνεί. Δρόμο κοινό δεν βρίσκουν για να περπατήσουν.

Ο καθένας ακολουθεί το δικό του μονοπάτι και δεν λοξοδρομεί. Αυτό ακριβώς γινόταν και στη σχέση της Χριστίνας με τον Πάνο».

Στη συνέχεια, στο ρεπορτάζ του αναγράφονταν τα εξής: «Κάθε φορά βέβαια προσπαθούσαν και οι δύο να ‘ξανακολλήσουν το γυαλί’ όταν έσπασε, αλλά μάταια.

Έδιναν ακόμη μία ευκαιρία στο δεσμό τους αλλά τα προβλήματα εξακολουθούσαν να υπάρχουν.

Έτσι, την τελευταία φορά που ξανάσμιξαν, όταν άρχισαν πάλι να μη συμφωνούν, να μη βρίσκουν κοινό σημείο επαφής –ακόμη και σε πολύ απλά θέματα- έδωσαν τέλος στη σχέση τους.

Έμειναν, πάντως, φίλοι (όσο μπορούν), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μιλάνε και κάθε μέρα στο τηλέφωνο.

Μαθαίνει ο ένας τα νέα του άλλου αραιά και πού.

Άλλωστε, ένα πρώην ζευγάρι που χώρισε πρόσφατα χρειάζεται λίγο χρόνο να ηρεμήσει. Δεν μπορούν από τη μία μέρα στην άλλη να γίνουν αδελφικοί φίλοι».

Η σημερινή της ζωή

Η Φαρμάκη χάθηκε ξαφνικά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω και να παντρευτεί τον Νίκο Μανιαδάκη, καθηγητή της ΕΣΔΥ, σε βάρος του οποίου είχε ασκηθεί δίωξη για παθητική δωροδοκία στην υπόθεση Novartis.

Χριστίνα Φαρμάκη σήμερα

Χριστίνα Φαρμάκη Λονδίνο

Η τραγουδίστρια πλέον ζει στο Λονδίνο με τα παιδιά και το σύζυγό της και δεν σταματάει να ποστάρει φωτογραφίες της στο instagram από τη χλιδάτη καθημερινότητά της. Όπως θα δείτε παραμένει το ίδιο όμορφη και νέα! Έρχεται τα καλοκαίρι στην Αλόννησο όπου διαθέτει εξοχικό σπίτι.

Χριστίνα Φαρμάκη νέα ζωή

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share