Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ξαναγύρισε στην αγκαλιά της ο Κωνσταντίνος Βασάλος - Βάζουν πάλι τέλος στις φήμες χωρισμού (photo)

Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι

6 Οκτωβρίου 2022 13:24
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ξαναγύρισε στην αγκαλιά της ο Κωνσταντίνος Βασάλος - Βάζουν πάλι τέλος στις φήμες χωρισμού (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλές φήμες έχουν ακουστεί εδώ και καιρό σχετικά με τη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, αλλά φαίνεται πως κάτι τέτοιο μάλλον δεν ισχύει.

Οι φήμες «φούντωσαν», καθώς σταμάτησαν τα κοινά posts από το πουθενά, οι διακοπές το καλοκαίρι έγιναν - μόνο - ξεχωριστά, έσκασε ασυνόδευτη σε βάπτιση η Ευρυδίκη και μέχρι και σήμερα ο ένας είναι εδώ και ο άλλος είναι... όσο πιο μακριά μπορεί!

Παράλληλα, αυτή είναι η νέα τροπή στη σχέση Κωνσταντίνου Βασάλου και Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

επανασύνδεση βασάλου βαλαβάνη

Πριν λίγες μέρες το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στο πάρτι γενεθλίων της Χριστίνας Κανελλοπούλου. Η εντυπωσιακή σύντροφος του Κώστα Κόκκινάκη είχε την τιμητική της, περνώντας μια όμορφη βραδιά δίπλα σε καλούς φίλους.

Εκεί βρέθηκαν και αρκετοί από τους πρώην συμπαίκτες του Survivor στο οποίο συμμετείχε ο Κώστας Κοκκινάκης. Ο Μπο, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αλλά και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τίμησαν με την παρουσία τους την Χριστίνα Κανελλοπούλου, η οποία μέσα από τα social media τους ευχαρίστησε με στιγμιότυπα από τα γενέθλιά της.

Η παρέα πόζαρε όλη μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεξιά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο ( πίσω στην άκρη του τραπεζίου βγάζοντας γλώσσα) στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία μετά τις φήμες και τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χωρίζουν.

Τον «τρέμει» ο Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτός είναι ο πατέρας της Ευρυδίκης Βαλαβάνη (photo)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που γνωρίσαμε οι περισσότεροι μέσα από το Survivor έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της και μάλιστα έχει δηλώσει πως είναι ο παντοτινός άντρας της ζωής της.

Δείτε επίσης: Η φήμη επιβεβαιώθηκε: Η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη!

Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και στέκονται πάντα στο πλευρό ο ένας του άλλου, ενώ καλή είναι η σχέση που έχει και με τον «γαμπρό» του Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον οποίο η αθλητικογράφος βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε σχέση.

Στο περιοδικό People και στη Γωγώ Θωμά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε αποκαλύψει πώς σκεφτόταν να κάνει ένα τατουάζ αφιερωμένο στον πατέρα της, λέγοντας συγκεκριμένα: «Θέλω να κάνω ένα τατουάζ για τον μπαμπά μου. Επειδή είναι ο παντοτινός άντρας της ζωής μου, θέλω να κάνω κάτι που αφορά αυτόν, για να τον έχω συνέχεια πάνω μου»

Δείτε φωτογραφία τους:

πατέρας Ευρυδίκης Βαλαβάνη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share