Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

Μείναμε άφωνοι: Αυτό είναι το ύψος της Βάσως Λασκαράκη και δεν της φαίνεται!

Το γνωρίζατε;

6 Οκτωβρίου 2022 13:12
Μείναμε άφωνοι: Αυτό είναι το ύψος της Βάσως Λασκαράκη και δεν της φαίνεται!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη είναι σίγουρα μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz κι έχει "δοξαστεί" όσο καμία άλλη από το κοινό.

Είναι μια γυναίκα που φροντίζει την εμφάνισή της και το σώμα της και σε κάθε έξοδό της "τρελαίνει" κόσμο και όχι άδικα. Ωστόσο, ο λόγος που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες το κοινό είναι τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια, δείτε εδώ όλα όσα ακούγονται για την ηθοποιό.

Η αγαπημένη ηθοποιός μπορεί να φαίνεται δυο μέτρα αλλά γελιέστε! Μπορεί η γωνία στις φωτογραφίες, μπορεί τα τακούνια, μπορεί η στάση του σώματος...

Βάσω Λασκαράκη

Πολλά μπορεί. Το θέμα είναι ότι η Βάσω Λασκαράκη έχει ύψος 1,65. Δυο μέτρα μπορεί να μην είναι αλλά όπως και να έχει είναι μια κούκλα.

«Βόμβα» από Βάσω Λάσκάρακη: «Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη δε συναντιόμαστε...»

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στην Real L!fe και στην Νίκη Κώτσου και μίλησε για τη συνεργασία της με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη για τη σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη. Παράλληλα, αυτό είναι το «αγκάθι« στο διαζύγιό τους.

Φέτος συνεργάζεσαι τηλεοπτικά με τον πρώην σύζυγό σου, Γιάννη Τσιμιτσέλη…

Δεν παίζουμε μαζί στη σειρά με τον Γιάννη, δεν συναντιόμαστε. Ο Γιάννης παίζει με την Νίκη Λάμη. Είναι τρεις παράλληλες σπονδυλωτές ιστορίες τριών γυναικών στην ίδια πόλη, που η καθεμιά έχει τη δική της ζωή. Η Νίκη Λάμη, που προσπαθεί αν φτιάξει τη ζωή της και να βρει τον άνδρα των ονείρων της, η δική μου Μαίρη που έχει τον άνδρα της και το παιδί της και πορεύονται με αυτό κι η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Σπύρο Πούλη και τα παιδιά τους που είναι παντρεμένοι μια 20ετία, που έχουν άλλα προβλήματα.

βάσω λασκαράκη τσιμιτσέλης

Όταν ο Γιάννης κλήθηκε να παίξει στην πρώτη ιστορία, το άκουσα με χαρά. Συνυπάρχουμε σε μια σειρά ως συνάδελφοι αλλά δεν παίζουμε μαζί. Όχι ότι αυτό θα ήταν απαραίτητα κακό. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε για όνομα του Θεού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share