Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Πόλεμος» για τα μάτια της Αθηνάς Ωνάση: Η τεράστια κόντρα του Αλβάρο με τον νυν της κληρονόμου και το μεγάλο «πλήγμα» μετά το διαζύγιο

Ο λόγος... δεν ήταν ακριβώς η κληρονόμος

6 Οκτωβρίου 2022 11:20
«Πόλεμος» για τα μάτια της Αθηνάς Ωνάση: Η τεράστια κόντρα του Αλβάρο με τον νυν της κληρονόμου και το μεγάλο «πλήγμα» μετά το διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια πια, με την κληρονόμο να έχει προχωρήσει στη ζωή της με τον Αλμπέρτο Ζόρζι, πράγμα για το οποίο έχει ενοχληθεί μάλλον ο Βραζιλιάνος.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το αγαπημένο άλογο του Αλβάρο, με το οποίο αγωνιζόταν σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, αλλά ήταν στο όνομα της Αθηνάς Ωνάση. Έτσι, μετά τον χωρισμό τους εκείνη το πούλησε στον Αλμπέρτο Ζόρζι. Το άλογο στάθηκε αφορμή για να έρθουν οι δυο τους κοντά. Τόσο κοντά που τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι δυο τους δεν είναι απλά φίλοι.

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο όμως δεν άφησε έτσι το θέμα του αλόγου, αφού κινήθηκε νομικά. Μπορεί το δικαστήριο της Βραζιλίας να τον δικαίωσε, αλλά τον τελευταίο λόγο τον είχε το δικαστήριο του Βελγίου, το οποίο μάλιστα είχε αναλάβει και το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού.

Η κατάληξη της... ιστορίας για το άλογο

Στο τέλος, ο Αλβάρο, που αναφέρθηκε και στο λόγο του διαζυγίου, ζητούσε 358 εκατομμύρια δολάρια, χωρίς φυσικά να πάρει όσα περίμενε. Ο ίδιος, μάλιστα, κατέστησε γνωστό ότι του απαγόρευσε με δικαστική απόφαση την πρόσβαση στο αγαπημένο του άλογο. Το όμορφο ζώο έχει αγοραστεί στο όνομα της Αθηνάς, γεγονός που δεν επιτρέπει στον Aλβάρο να βρεθεί κοντά του. Τη συγκεκριμένη είδηση έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό ο ίδιος ο Βραζιλιάνος, που δημοσίευσε πριν λίγη ώρα στο Instagram μια φωτογραφία του ίδιου στον στάβλο, που διαμένει το άλογο.

Το πανάκριβο Cornetto K φυλάσσεται στον συγκεκριμένο χώρο και ο ίδιος έγραψε στα πορτογαλικά πως είναι ιδιαίτερα λυπημένος που δεν μπορεί καν να πλησιάσει τον καλύτερό του φίλο. Ανάμεσα στα άλλα σχολίασε και στα αγγλικά πως επιστρέφοντας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, βρήκε bodyguard έξω από τον στάβλο του αλόγου, ο οποίος δεν του επιτρέπει καν να πλησιάσει ούτε για να το χαϊδέψει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share