Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σπάραξε η Αθηνά Τσιλύρα: «Πέρασα καρκίνο στο στήθος, όταν με επισκέφτηκε η αρρώστια...» - Στο πλευρό της ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Τι εξομολογήθηκε;

6 Οκτωβρίου 2022 10:18
Σπάραξε η Αθηνά Τσιλύρα: «Πέρασα καρκίνο στο στήθος, όταν με επισκέφτηκε η αρρώστια...» - Στο πλευρό της ο Σπύρος Παπαδόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ηθοποιός Αθηνά Τσιλύρα και πρώην σύζυγος του Σπύρου Παπαδόπουλου αποκάλυψε πώς πέρασε «έναν καρκίνο στο στήθος» και χρειάστηκε να κάνει χημειοθεραπείες.

Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε για τη βοήθεια που δέχθηκε από τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Η ίδια πριν χρόνια είχε αποκαλύψει στο entertv: «Συνέβη, όταν με επισκέφτηκε η αρρώστια. Πριν από 5 χρόνια, πέρασα έναν καρκίνο στο στήθος. Ήταν αρκετά μεγάλος, χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες, είδα τον εαυτό μου ν' αλλάζει, έχασα τα μαλλιά μου, έπρεπε να κρύβομαι κάτω από περούκες, δεν ήταν εύκολο. Εκεί σκέφτηκα να πάω σε ειδικό. Πήγα σε τρεις συναντήσεις και εκεί που του μιλούσα, θυμήθηκα τα λόγια του Καζαντζάκη από την Ασκητική. Λέω μέσα μου: «δεν έχεις καμία δουλειά εδώ».

Αθηνά Τσιλύρα Σπύρος Παπαδόπουλος

Πήγαινε έξω και πάλεψέ το. Βρήκα τόση δύναμη, ούτε εγώ δεν το ήξερα. Όλα πήγαν μια χαρά. Βρήκα το χιούμορ μου, έκανα πλάκα με τον γιο μου, με την περούκα, γελάγαμε πολύ... Όλα πέρασαν. Νιώθω σαν να γεννήθηκα ξανά. Έχω τόση όρεξη για πράγματα . "Είμαι ένα πλάσμα εφήμερο, αδύναμο, καμωμένο από λάσπη και ονείρατα. Μα μέσα μου νογώ να στροβιλίζονται όλες οι δυνάμεις του Σύμπαντος" Ασκητική».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε για την Αθηνά Τσιλύρα: «Πολύ έντονη σχέση, μεγάλος έρωτας και σιγά σιγά ο χρόνος έκανε αυτό που συνήθως κάνει… σκάβει… έκανε τη ζημιά του. Αφού θα είμαστε καλύτερα αν το διαλύσουμε. Και ξέρει ότι θα κάνω πάντα τα πάντα για να είναι καλά. Θα τη νοιάζομαι και τη νοιάζομαι και το αποδεικνύω αυτό με πράξεις και όχι με λόγια και τη θαυμάζω γιατί πιστεύω ότι η Αθηνά σε δραματικούς ρόλους είναι ότι καλύτερο έχουμε»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share