Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη από Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Με έχουν βρίσει, μου έχουν ρίξει μπινελίκια που δεν έβγαλα...»

Τι εξομολογήθηκε;

6 Οκτωβρίου 2022 10:01
Αποκάλυψη από Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Με έχουν βρίσει, μου έχουν ρίξει μπινελίκια που δεν έβγαλα...»
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη έκανε μία αποκάλυψη που δεν γνώριζαν πολλοί, καθώς η ίδια όλα τα χρόνια της καριέρας της έχει αποφασίσει να κρατά χαμηλό προφίλ. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε, σχεδόν τίποτα δεν είναι γνωστό για την προσωπική της ζωή.

Η γνωστή ηθοποιός είχε παραχωρήσει συνέντευξη πριν καιρό στη «Real» και είχε μιλήσει για το τι έχει αντιμετωπίσει από το κοινό, αλλά και τον Γιάννη Μπέζο. Παράλληλα, δείτε ποια είναι η καταγωγή της.

Δεν σου αρέσει να ποζάρεις με θαυμαστές σου. Δέχτηκες πολλά πυρά γι’ αυτό και έναν άγριο πόλεμο. Ποια είναι η θέση σου;

Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Άλλο αυτό με τα… πυρά. Γιατί πρέπει δηλαδή να δίνουμε αυτόγραφα και να βγάζουμε selfies με τους θεατές; Βλέπουν τη δουλειά μας, την οποία την κάνουμε με αγάπη. Όλα τα… γύρω θεωρώ ότι δεν έχουν νόημα. Θεωρώ άδικα τα πυρά που έχουν ρίξει στο Γιάννη Μπέζο, αλλά δεν τον αφορούν. Όπως δεν αφορούν και μένα! Και δεν έχω δεχτεί λίγα – κι από κοινό εννοώ. Με έχουν βρίσει, μου έχουν ρίξει μπινελίκια που δεν έβγαλα selfie!

Τον έχουν «περιλάβει» και σε πάνελ…

Άλλο κι αυτό με τα πάνελ που κάθε φορά «περιλαμβάνουν» κάποιον… Γι’ αυτό δεν βλέπω τηλεόραση. Κάνω τη δουλειά μου, χωρίς να ασχολούμαι με όλο αυτό το χάλι…

Για όποιον δεν ξέρει τον Γιάννη Μπέζο, βγάζει προς τα έξω μια σκληρή εικόνα ενός άκαμπτου ανθρώπου που δεν έχει καμία σχέση με το αληθινό του πρόσωπο – έχει και τρομερό χιούμορ…

Μα γιατί πρέπει να… μοιραζόμαστε την αλήθεια μας με όλους; Βγαίνουμε στη σκηνή, παίζουμε, καταθέτουμε την ψυχή μας. Αυτό αρκεί. Ναι, ο Γιάννης έχει και χιούμορ και είναι ξεχωριστό πλάσμα. Το τι λέγεται και γράφεται από κάποιους, τον αφήνει παγερά αδιάφορο και καλά κάνει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share