Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

Όλα φανερά από τη Σία Κοσιώνη: «Το εξομολογήθηκα στον Κώστα Μπακογιάννη, αλλά μετά...»

Τι συνέβη;

6 Οκτωβρίου 2022 09:26
Όλα φανερά από τη Σία Κοσιώνη: «Το εξομολογήθηκα στον Κώστα Μπακογιάννη, αλλά μετά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Διάθεση για εξομολογήσεις είχε η Σία Κοσιώνη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Glow». Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως όταν ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν να πάει εκεί και να καλύψει το ρεπορτάζ. Ωστόσο η σκέψη ότι μπορεί να κινδυνέψει ήταν που τη φρέναρε. Με την ευκαιρία «κάρφωσε» το Νίκο Ευαγγελάτο!

«Σαφώς είναι δύσκολο όταν έχεις παιδιά, γι’ αυτό και θα δείτε ότι οι περισσότερες ανταποκρίτριες δεν έχουν. Προσωπικά, ήμουν σαν το θηρίο στο κλουβί, από τη στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος. Η πρώτη μου φυσική παρόρμηση, και το λέω με ειλικρίνεια, ήταν να πάω, το εξομολογήθηκα και στον Κώστα (σ.σ. Μπακογιάννη), αλλά μετά σκέφτεσαι εάν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις αυτό στο παιδί σου και στην οικογένειά σου. Σκέφτεσαι ότι λόγω παρόρμησης και επαγγελματικής διαστροφής, αν σου συμβεί το οτιδήποτε, ένα παιδί μπορεί να μεγαλώσει χωρίς τη μητέρα του. Αυτό με φρέναρε», είπε η Σία Κοσιώνη.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης

Η δημοσιογράφος σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως τον γιο της τον έχει παντού μαζί της. «Είναι παντού, στον Σκάι μού κάνουν πλάκα που είμαι στον διάδρομο και τον ρωτάω με βιντεοκλήση αν έφαγε το φρούτο του. Όταν μιλάω με το παιδί, δεν μπαίνει κανείς στο γραφείο. Κι όχι μόνο έχει εισχωρήσει για τα καλά, αλλά έχω δημιουργήσει ελεύθερο χρόνο γι’ αυτόν. Δε θα μπορούσα να μεγαλώνω ένα παιδί με πλήρη απουσία μου. Το θέμα είναι να κάνεις ένα παιδί και να του δώσεις ό,τι μπορείς. Εγώ μπήκα σε αυτήν τη διαδικασία. Τα πρωινά μου, μέχρι να πάει στο σχολείο, του ανήκαν, κι ήταν όλες οι ώρες δημιουργικές. Όπως είναι πλέον τα Σαββατοκύριακά μας. Οι φίλες μου λένε ότι τον ταλαιπωρώ: θα πάμε στο πάρκο, στο μουσείο, του εξηγώ τι είναι το κάθε φυτό, από τι είναι φτιαγμένο το οτιδήποτε, τι είναι το νερό, πολλές πληροφορίες! Το μεσημέρι τον παίρνω πάντα εγώ από το σχολείο, βάζουμε διαπασών μουσική στο αυτοκίνητο, τραγουδάμε, τρώμε μαζί, παίζουμε και μετά φεύγω. Τον πιάνει, μάλιστα, και αγωνία, με ρωτάει: “Μαμά, πόση ώρα έχουμε μέχρι να φύγεις για τη δουλειά;”» αποκαλύπτει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share