Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το είχε αποκαλύψει ο Βλάσσης Μπονάτσος: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δέχτηκε λίγο λιγότερο χειροκρότημα και...»

Το γνωρίζατε;

6 Οκτωβρίου 2022 09:00
Το είχε αποκαλύψει ο Βλάσσης Μπονάτσος: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δέχτηκε λίγο λιγότερο χειροκρότημα και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Βλάσσης Μπονάτσος υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και βίωσαν έναν εκρηκτικό έρωτα που κράτησε κάτι περισσότερο από πέντε χρόνια. Με την ευκαιρία ο Βλάσσης Μπονάτσος είχε προβλέψει το θάνατό του!

Η τυπική τους σχέση αρχικά, γίνεται αμοιβαία συμπάθεια και τέσσερις μήνες αργότερα εξελίσσεται σε ένα μεγάλο και παθιασμένο έρωτα που απασχολεί τον τύπο της εποχής για καιρό με δεκάδες εξώφυλλα και αφιερώματα. Μέσα από αυτή την σχέση η Αλίκη αλλάζει τις συνήθειες χρόνων, ντύνεται casual με τζιν και t-shirts, διασκεδάζει μαζί του σε clubs της εποχής και μέσα από την αιώνια παιδικότητα, τον αυθορμητισμό και τον ακομπλεξάριστο χαρακτήρα του, ζει τον ενθουσιασμό των νεανικών της χρόνων. Το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός είναι ένα από τα κοινά στοιχεία που τους ενώνει απίστευτα και περνούν μαζί και με φίλους υπέροχα χειμωνιάτικα βράδια στο τζάκι της Στησιχόρου και όμορφες καλοκαιρινές στιγμές στο “λιμανάκι” του Θεολόγου.

Βλάσσης Μπονάτσος Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο Βλάσσης Μπονάτσος είχε μιλήσει για την πρώτη τους γνωριμία το 1981

Τότε, εκείνος είχε επιστρέψει από την Αμερική, όπου ζούσε χρόνια και η Βουγιουκλάκη ετοιμαζόταν να ανεβάσει την παράσταση «Εβίτα» : «Ο μαέστρος της παράστασης της πιπίλαγε το μυαλό ότι ο ρόλος του Τσε Γκε Βάρα στην Εβίτα θα μπορούσε να τον κάνει μόνο ο Μπονάτσος.» Η πρώτη γνωριμία έγινε πολύ τυπικά και πήρε τον ρόλο. Στην πρεμιέρα βγήκε να υποκλιθεί στο κοινό το οποίο με χειροκρότησε δυνατά, ενώ η Εβίτα, Αλίκη Βουγιουκλάκη δέχτηκε λίγο λιγότερο από του Τσε.

Η Βουγιουκλάκη ομολόγησε μόνη της ότι ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα της που κάποιος συνεργάτης πήρε περισσότερο χειροκρότημα από αυτήν. Τότε ξεκίνησε η ιδιαίτερη συμπάθεια διότι η Αλίκη παθιαζόταν με τους συμπρωταγωνιστές της καθώς ζούσε τον ρόλο». Η σχέση τους άρχισε έπειτα από λίγους μήνες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share