Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Δεν το είχα ανακοινώσει σε κανέναν...» - Η άγνωστη αποκάλυψη της Μαρίας Μπεκατώρου για την υγεία της

Δεν κρύφτηκε η παρουσιάστρια

5 Οκτωβρίου 2022 23:42
«Δεν το είχα ανακοινώσει σε κανέναν...» - Η άγνωστη αποκάλυψη της Μαρίας Μπεκατώρου για την υγεία της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στο περιοδικό «Hello» για όλα και δε δίστασε να εκφράσει τις πιο «βαθιές» σκέψεις για την προσωπική της ζωή.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που σχολίασε κι ένα τηλεοπτικό θέμα που απασχόλησε, αναφέρθηκε στην μεγάλη απώλεια κιλών αλλά και τον λόγο που την ώθησε να χάσει τόσο βάρος.

Πώς πήρες την απόφαση να χάσεις δέκα κιλά;

Αυτό είχε να κάνει και με τη δουλειά. Σίγουρα ήθελα να χάσω βάρος και για εμένα, αλλά κάποια στιγμή είχα πάει να διαλέξω παντελόνια για το Still Standing και δεν έβρισκα. Είχα μπροστά μου ένα λόγο από μαύρα παντελόνια και δεν μου έκανε κανένα! Τότε πήρα την απόφαση, αλλά δεν την ανακοίνωσα σε κανέναν. Ούτε στον Αντώνη έλεγα πολλά γιατί με νταντεύει. Άρχισα λοιπόν να τρώω λιγότερο και με διατροφή που έκανα μόνη μου πέτυχα το αποτέλεσμα που βλέπεις. Αποφεύγω τα γαλακτοκομικά και τη ζάχαρη. Μία στο τόσο μπορεί να φάω ένα γλυκάκι.

«Μετάνιωσα που αναφέρθηκα λεπτομερώς στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου.

Η παρουσιάστρια παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- μίλησε για το κομμάτι της τηλεόρασης, την πρόταση γάμου που δεν της έκανε ποτέ ο σύζυγός της, Αντώνης, ενώ αναφέρθηκε και στην μητρότητα, λέγοντας πως έχει μετανιώσει που αναφέρθηκε τόσο πολύ στην προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί.

«Έχω πληγωθεί αρκετές φορές στον χώρο της τηλεόρασης. Στο “just the two of us” τρόμαξα πολύ. Περίμενα ότι θα κάνω κάτι παράλληλο με την εκπομπή μου στο Τηλεάστυ και ξαφνικά χτυπούσε όλη μέρα το κινητό και έρχονταν κάμερες στο σπίτι μου. Υπήρξε στιγμή που ένιωσα ότι δεν εκτιμάται η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μου. Αν για κάτι νιώθω καλά με εμένα είναι ότι υπήρξα απολυτά συνεπής σε αυτά που είχα συμφωνήσει να κάνω. Έχω μετανιώσει για κάποιες περιπτώσεις, που έχω δώσει πάρα πολλά, ήταν και προδοσίες φίλων», είπε αρχικά η Μαρία Μπεκατώρου.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ο Αντώνης ήταν δύσκολος στην ιδέα του γάμου. Κάποια στιγμή του λέω: «να πάω στην εκκλησία να ορίσω μια ημερομηνία γάμου; Τελικά, πρόταση γάμου δεν υπήρξε. Πήγαμε μαζί και κλείσαμε την ημερομηνία».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Μετάνιωσα που αναφέρθηκα τόσο πολύ και λεπτομερώς στη διαδικασία και στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί. Έχασα τον έλεγχο, με ρώταγαν παντού και με «έπνιγε» όλο αυτό, με πίεζε, γιατί ήμουν και στη φάση που έκανα την προσπάθεια για παιδί. Μου γύρισε μπούμερανγκ. Από κάποια στιγμή και μετά σε όλες τις συνεντεύξεις, υπήρχε αυτή η ερώτηση για παιδί. Μετά σταμάτησα να το λέω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share