Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Έχει και δεύτερη και τρίτη: Αυτές είναι οι δουλειές του Πέτρου Πολυχρονίδη εκτός από τον «Τροχό της Τύχης»

Πολυτάλαντος ο παρουσιαστής

5 Οκτωβρίου 2022 20:25
Έχει και δεύτερη και τρίτη: Αυτές είναι οι δουλειές του Πέτρου Πολυχρονίδη εκτός από τον «Τροχό της Τύχης»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι σήμερα ένας εξαιρετικά επιτυχημένος παρουσιαστής, με τον «Τροχό της Τύχης» να αποτελεί χάρη και στον ίδιο ένα αγαπημένο πρόγραμμα στο Star.

Ήταν τον Ιανουάριο του 2015, όταν ο σταθμός αγόρασε τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού, που προβαλλόταν στην ελληνική τηλεόραση από 1990 μέχρι το 1998.

Ύστερα από διάφορα κάστινγκ, επιλέχθηκε για τη θέση του παρουσιαστή της νέας εκδοχής της εκπομπής. Η πρεμιέρα του νέου κύκλου έγινε τον Μάρτιο του 2015 σημειώνοντας ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Η δυναμική της εκπομπής αυξανόταν κάθε μήνα κι έτσι η εκπομπή ανανεώθηκε για 2η χρονιά τη σεζόν, 2015-2016. Παράλληλα με την προβολή της εκπομπής στην Ελλάδα, η μετάδοση γινόταν και στην κυπριακή τηλεόραση και συγκεκριμένα στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA Κύπρου. Η αποδοχή της εκπομπής από το τηλεοπτικό κοινό στην Κύπρο ήταν μεγαλύτερη από ότι στην Ελλάδα κι έτσι ο παρουσιαστής δέχτηκε μία θέση για την κριτική επιτροπή της εκπομπής ταλέντων «Like a star» που μεταδόθηκε το 2016 από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA Κύπρου.

Η επιτυχία στον «Τροχό» και οι άλλες δουλειές του

Η προβολή του Τροχού της τύχης συνεχίστηκε κανονικά από το Star Channel, κάνοντας μέχρι και σήμερα τη διαφορά. Δεν είναι, όμως, και η μόνη δουλειά του Πολυχρονίδη, που δοκιμάζει αυτή την εποχή ίσως και όχι τόσο επιτυχημένα ένα ακόμη πρότζεκτ.

Συγκεκριμένα, το 2016 ίδρυσε και παραμένει μέχρι σήμερα πρόεδρος, της ελληνικής επιχείρησης επαγγελματικής πάλης (κατς) με το όνομα ZMAΚ, το οποίο από τον Ιανουάριο εκείνης της χρονιάς διεξάγει μηνιαίες εκδηλώσεις στην περιοχής του Πειραιά και της Αθήνας.

Παράλληλα, από το 2016 συμμετέχει ως συνδιοργανωτής και διευθυντής δημοσίων σχέσεων στην ετήσια έκθεση λαϊκού πολιτισμού AthensCon.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share