Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέο «βήμα» εκτός τηλεόρασης για την Ελένη Μενεγάκη - Το τεράστιο ποσό που δίνεται στην παρουσιάστρια

Το δημοσίευμα που τη στέλνει από τη μικρή οθόνη... το σανίδι

5 Οκτωβρίου 2022 17:06
Νέο «βήμα» εκτός τηλεόρασης για την Ελένη Μενεγάκη - Το τεράστιο ποσό που δίνεται στην παρουσιάστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις πιο καταξιωμένες γυναίκες στην ιστορία της τηλεόρασης, με την ίδια να αποτελεί τον ορισμό της παρουσιάστριας, αφού αυτή σκέφτεται κάποιος όταν ακούει τη λέξη, αν και δεν είναι η μόνη ασχολία στη ζωή της.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, και σύμφωνα με όσα μεταδίδει το «Yes Magazine», έχει αρχίσει να γίνεται κουβέντα σχετικά με μια νέα συνεργασία, που μπορεί να αποκτήσει εκτός τηλεόρασης. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, από τη μικρή οθόνη να τη δούμε στο... θεατρικό σανίδι.

Το ραντεβού και το ιλλιγιώδες ποσό για να πει το «ναι»

Με αφορμή, λοιπόν, την νέα ταινία «Blondie» που αφορά τη ζωή της Μέριλιν Μονρό, στον νου ορισμένων θεατρικών παραγωγών προέκυψε ως ιδέα να μεταφέρουν αυτό το σενάριο στο θέατρο με πρωταγωνίστρια τη Μενεγάκη, σκεπτόμενοι πως αμφότερες είναι δύο εντυπωσιακές ξανθές γυναίκες, που αποτέλεσαν μέσα στα χρόνια απόλυτα σύμβολα ερωτισμού.

Yes Magazine Μενεγάκη στο θέατρο

Για να την πείσουν, όπως αναφέρει το περιοδικό, σκοπεύουν να της προσφέρουν... γην και ύδωρ, ξεκαθαρίζοντας από το πρώτο ραντεβού πως θα βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι, αλλά δε λογαριάζουν τίποτα μπροστά στο να τη δουν να ερμηνεύει το «Happy birthday Mr. President», με το οποίο η Μέριλιν κάποτε είχε κλέψει την παράσταση από τη Μαρία Κάλλας.

Η Μενεγάκη, που συνεχίζει να προσφέρει υπέροχες στιγμές στην τηλεόραση, εξεπλάγη από το τεράστιο ποσό, που ετοιμάζονται να της προσφέρουν, με την οικογένειά της και πρώτο τον Ματέο Παντζόπουλο να την «ωθεί» να πει το μεγάλο «ναι». Αν συμβεί αυτό, τότε μια πρωτοποριακή παράσταση σύντομα θα είναι στο σανίδι και θα συζητηθεί για πολύ καιρό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share