Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αγωνία για την υγεία της Ντόρας Μπακογιάννη: Το άγνωστο τάμα και οι προσευχές για την ασθένειά της

Δίνει την πιο μεγάλη της μάχη

5 Οκτωβρίου 2022 16:35
Αγωνία για την υγεία της Ντόρας Μπακογιάννη: Το άγνωστο τάμα και οι προσευχές για την ασθένειά της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ντόρα Μπακογιάννη δίνει εδώ και αρκετό καιρό με μεγάλη αξιοπρέπεια μια σπουδαία μάχη, την πιο μεγάλη τη ζωή της, με την ίδια να έχει αποκαλύψει πως πάσχει από πολλαπλό μυέλωμα και να γίνεται παράδειγμα δύναμης για όλες τις γυναίκες και όχι μόνο.

Η ίδια, άλλωστε, με την πολιτική και κοινωνική της δράση όλα αυτά τα χρόνια έχει αποτελέσει μια κορυφαία γυναικεία προσωπικότητα. Υπάρχουν, όμως, και οι δύσκολες στιγμές, με την ίδια να εμφανίζεται με ένα ζευγάρι γυαλιά στην Ιερά Μονή την Χρυσοσκαλίτισσα, όπως αναφέρει το «Yes Magazine», ώστε να προσευχηθεί.

Οι ιδιαίτερες στιγμές στη Μονή και η αντιμετώπιση στην πιο μεγάλη της μάχη

Η έμπειρη πολιτικός δεν ξεχώριζε από τον υπόλοιπο κόσμο και είχε μια εικόνα διαφορετική, από αυτή που έχουμε συνηθίσει. «Μεγαλόχαρη βοήθησέ με να νικήσω», ψέλισσε βλέποντας την εικόνα της Παναγιάς, όπως μεταφέρει το γνωστό περιοδικό, με την Ντόρα να μοιάζει να βρίσκεται «βυθισμένη» στις σκέψεις της.

Yes Magazine Ντόρα Μπακογιάννη στη Μονή

Στο μυαλό της στριφογύριζαν διαρκώς τα παιδιά και τα εγγόνια της, ευχόμενη για χάρη τους να τα καταφέρει. Αφού προσευχήθηκε, στη συνέχεια είχε και την ευκαιρία να μιλήσει με τον γέροντα στον εν λόγω ναό, με τα λόγια του να τη βοηθούν πολύ και να της δίνουν ιδιαίτερο κίνητρο, με την Μπακογιάννη και τους γιατρούς της να έχουν κάνει έως τώρα εξαιρετική δουλειά στην αντιμετώπιση της ασθένειας.

Η πολιτικός, άλλωστε, δεν φοβάται το θάνατο και το έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν. Ήταν μετά τον άδικο θάνατο του Παύλου Μπακογιάννη, όταν έκανε στα 35 την πρώτη της διαθήκη. Της έχουν κάνει στο παρελθόν, άλλωστε, και απόπειρα δολοφονίας το 2002 λίγο προτού ορκιστεί δήμαρχος, με την Ντόρα να είναι πάντοτε δυναμική. Το κάνει και τώρα και είναι παράδειγμα για όλους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share