Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αναπάντεχο δράμα για την Άντζελα Δημητρίου: «Τα παιδιά μου πληγώθηκαν από δυο...»

Είπε τον πραγματικό της πόνο

5 Οκτωβρίου 2022 14:53
Αναπάντεχο δράμα για την Άντζελα Δημητρίου: «Τα παιδιά μου πληγώθηκαν από δυο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Άντζελα Δημητρίου είχε μιλήσει προ 4ετίας για όλους και για όλα, ενώ δε δίστασε να μιλήσει για το μόνο πράγμα που μετανιώνει στη ζωή της και δεν είναι άλλο από τους πατεράδες των παιδιών της.

«Το μόνο πράγμα που έχω μετανιώσει είναι γιατί πληγώθηκαν τα παιδιά μου. Από δύο απαίσιους πατεράδες. Και ο γιος μου και η κόρη μου. Δεν το χρεώνω στον εαυτό μου. Όχι. Εγώ δεν έκανα κάτι για να φταίω. Εγώ ήμουν σε μια σχέση. Από εκεί και πέρα ειδικά για την κόρη μου.

Έπρεπε να το σεβαστεί και να αναγνωρίσει το παιδί του. Δεν το λέω με πικρία. Πιστεύω ότι το κορίτσι έχει πάντα την αγάπη του πατέρα. Είναι το στήριγμά της. Όπως για τον γιο μου ήμουν εγώ. Δηλαδή η μάνα», είπε χαρακτηριστικά η «Λαίδη».

αντζελα-δημητριου-παιδια-πατεραδεσ-5-10

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις της Άντζελας Δημητρίου: «Με τον γαμπρό μου είμαστε...»

Την περίοδο της καραντίνας η Άντζελα Δημητρίου ήταν κλεισμένη στο σπίτι μαζί με την κόρη της και τον γαμπρό της, τη μαμά της και την οικιακή βοηθό τους, απολαμβάνοντας αυτό τον ελεύθερο χρόνο φροντίζοντας την οικογένεια της και δημιουργώντας στην κουζίνα. Με την ευκαιρία δείτε τι αποκάλυψε για τη θυελλώδη σχέση της με τον Στηβ Κακέτση.

Η τραγουδίστρια τότε είχε μιλήσει στο Πρω1νό και στην Φαίη Σκορδά για την καθημερινότητά της που έχει αλλάξει και τα όσα περιλαμβάνει αυτή η νέα συνθήκη:

«Τώρα με αυτό που συμβαίνει, ήρθαμε ακόμα πιο κοντά με το παιδί μου. Με τον γαμπρό μου και με την κόρη μου είμαστε φιλαράκια, τα λέμε όλα.», ανέφερε η Άντζελα Δημητρίου, η οποία μίλησε με επίσης μεγάλη τρυφερότητα για την μητέρα της που είναι μαζί τους και είναι μεγάλη σε ηλικία:

«Μου αρέσει που είμαι στο σπίτι και βλέπω τη μητέρα μου. Είναι μια γυναίκα μεγάλη που ανήκει σε ευπαθή ομάδα. Είναι 90 χρονών και πρέπει να την φροντίζουμε, να την αγαπάμε, για να την έχουμε όσο μπορούμε», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Απολαύστε τη:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share