Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Κραυγή» συγκίνησης από τη Σία Κοσιώνη: «Όσο της το λέω τόσο κλωτσάει...»

Πρόσφατα έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

5 Οκτωβρίου 2022 13:42
«Κραυγή» συγκίνησης από τη Σία Κοσιώνη: «Όσο της το λέω τόσο κλωτσάει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Σία Κοσιώνη, δημοσίευσε μία φωτογραφία της μητέρας της, ώστε να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της.

Όπως θα δείτε, η κυρία Δήμητρα ποζάρει την ώρα που τρώει ένα κομμάτι από τη σοκολατένια τούρτα των γενεθλίων της. Ενώ, η ομοιότητα με την κόρη της είναι εντυπωσιακή! Η Σία Κοσιώνη συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα ιδιαίτερα τρυφερό και συγκινητικό κείμενο.

Ειδικότερα, μίλησε για την αληθινή σχέση που έχουν μεταξύ τους, που περιλαμβάνει πολλή αγάπη, αλλά και πολλά «πρόσεχε». Η παρουσιάστρια αποτύπωσε έτσι τη σχέση του κάθε γονέα με τα παιδιά του και μας συγκίνησε!

«Η αγαπημένη λέξη της μαμάς μου ήταν το «πρόσεχε». Όσα περισσότερα «πρόσεχε» μου έλεγε τόσο περισσότερο κλώτσαγα. Και όσο περισσότερο κλώτσαγα τόσο περισσότερο πρόσεχα. Και αφότου έγινα μάνα, συνέχισε να μου λέει «πρόσεχε» και μάλιστα εις διπλούν. Να προσέχω εγώ και να προσέχω και τον εγγονό της. Κι εγώ κλωτσάω εις διπλούν. Κι ενώ κλωτσάω εις διπλούν, προσέχω και εις διπλούν.

Βέβαια, σιγά σιγά αρχίζω να παίρνω το αίμα μου πίσω, γιατί μεγαλώνει και καθώς μεγαλώνει της λέω κι εγώ να προσέχει. Και όσο της το λέω τόσο κλωτσάει. Αλλά είμαι σίγουρη πως όσο κλωτσάει τόσο περισσότερο προσέχει. Χρόνια πολλά μαμα μου!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας η Σία Κοσιώνη.

Δεν άντεξε η Σία Κοσιώνη: «Κάρφωσε» τον Νίκο Ευαγγελάτο - «Ανήκουμε σε διαφορετικές σχολές...»

Η Σία Κοσιώνη είναι μια από τις Ελληνίδες παρουσιάστριες που βρίσκονται στην επικαιρότητα, τόσο για την προσωπική της ζωή, όπου ζει μια ευτυχισμένη οικογενειακή γαλήνη με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους, Δήμο, όσο και για τις... επαγγελματικές της υποχρεώσεις κυρίως λόγω εκλογών!

Σας είχαμε αποκαλύψει στο παρελθόν με ποιον διάσημο Έλληνα ήταν παντρεμένη η παρουσιάστρια, πριν τον νυν Δήμαρχο Αθηνών! Μάλιστα πριν γνωρίσει τον Κώστα Μπακογιάννη είχε δώσει μια πολύ ωραία συνέντευξη για την ζωή της και είχε αποκαλύψει τα πάντα!

Για τον Νίκο Ευαγγελάτο δηλώνει:

"Έχω περάσει από διάφορα στάδια. Με άλλους ταίριαξα, με άλλους όχι. Δεν έχει με όλους την ίδια χημεία, ούτε ήταν όλοι έτοιμοι εξαρχής να με εμπιστευτούν. (..) Με τον Νίκο δεν έχω τίποτα να χωρίσω. Κάνε την δουλειά που του ανατέθηκε να κάνει κι εγώ τη δική μου. Έχουν γραφτεί τέρατα, αλλά σε διαβεβαιώνω ότι αυτά τα χρόνια που είναι στον ΣΚΑΙ μεταξύ μας δεν έχει υπάρξει το παραμικρό επεισόδιο. Τον σέβομαι κι με σέβεται. Ανήκουμε σε διαφορετικές σχολές αλλά αυτό θα συνιστούσε πρόβλημα μόνο αν έπρεπε να συνεργαστούμε άμεσα. Από την στιγμή που αυτό δεν συμβαίνει, δεν υπάρχει και αντικείμενο κόντρας".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share