Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Είμαι χωρισμένος πατέρας, δεν μπορώ να..." - Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Λιάγκας για την υπόθεση Μαραντίνη - Χρηστίδου (video)

" Είναι λεπτά τα ζητήματα γιατί υπάρχουν και παιδιά"

5 Οκτωβρίου 2022 11:11
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο θέμα της δικαστικής διαμάχης της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη για τη διατροφή των παιδιών τους αναφέρθηκαν το πρωί της Τετάρτης 5/10 στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του.

Η παρουσιάστρια του Mega βρέθηκε χθες 4/10 αντιμέτωποι στα δικαστήρια με τον πρώην σύζυγό της, καθώς εκείνος δεν κατέβαλε το χρηματικό ποσό που είχαν συμφωνήσει για τους γιους τους.

«Είναι σκληρό όπως και να ‘χει. Είμαι χωρισμένος πατέρας και δεν μπορώ να πάρω καμία θέση και το αντιλαμβάνεστε. Είναι λεπτά τα ζητήματα γιατί υπάρχουν και παιδιά. Είναι όμως σκληρό. Καταλαβαίνω και τη μία και την άλλη πλευρά αν δεν είχε λεφτά. Ωστόσο η δικαιοσύνη έκρινε ότι πρέπει να δίνει τα λεφτά ο κ. Μαραντίνης. Και η Σίσσυ δεν το έκανε γι’ αυτήν, αλλά για τα παιδιά της» σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε πως «και ο Μαραντίνης είναι στοργικός πατέρας. Δεν ξέρω αν δίνει ή δεν δίνει λεφτά, προφανώς δεν δίνει. Τον είδα με τα παιδιά του στα Καλύβια σε μία παραλία το καλοκαίρι και έπαιζαν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share