Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δε βλέπει την ώρα η έγκυος Μαίρη Συνατσάκη: Το όνομα-έκπληξη και η αποκάλυψη για τη νονά του μωρού (video)

Διανύει ήδη τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνη της

5 Οκτωβρίου 2022 10:13
Δε βλέπει την ώρα η έγκυος Μαίρη Συνατσάκη: Το όνομα-έκπληξη και η αποκάλυψη για τη νονά του μωρού (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνη της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μίλησε για το όνομα του μωρού αλλά και για το ποιος θα το βαφτίσει.

«Είμαι στον έβδομο μήνα, είμαι πολύ καλά. Τους πρώτους μήνες είχα τις δυσκολίες μου, αλλά άπαξ και μπήκα στον τέταρτο όλα πάνε πολύ καλά, κυλούν όπως πρέπει, υπάρχει ηρεμία, όλα είναι εντάξει. Έχουμε μάθει το φύλο αλλά δεν το ανακοινώνουμε, δεν έχουμε δώσει τόση έμφαση στο κομμάτι του φύλου. Είμαστε τόσο έτοιμοι όσο έτοιμοι μπορούν να είναι οι άνθρωποι όταν βρίσκονται μπροστά σε κάτι τόσο πρωτόγνωρο που δεν το έχουν ξαναζήσει, δηλαδή λίγο.

Διαβάζουμε πράγματα… Όταν είναι να συμβούν θα δούμε τι θα κάνουμε. Δεν ξέρω αν θα γίνει γάμος, δεν είμαι τόσο σίγουρη ότι είμαστε τόσο παραδοσιακοί σε αυτά. Θα δούμε τι θα γίνει με αυτά τα πρακτικά», είπε η Μαίρη Συνατσάκη. Για το όνομα του μωρού ανέφερε: «Έχουμε σκεφτεί ονόματα αλλά περιμένουμε να γνωρίσουμε το παιδί πρώτα. Δεν θα πάει παραδοσιακά σε γιαγιάδες και παππούδες. Όσο για την νονά του μωρού, αυτή θα είναι η καλή της φίλη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Δείτε επίσης: Ζευγάρι με την Μαίρη Συνατσάκη πριν τον Ίαν Στρατή - Με ποιον ηθοποιό από τον «Γλυκάνισο» είχε σχέση;

Μαίρη Συνατσάκη εν εξάλλω: Το προσβλητικό μήνυμα που δέχτηκε πριν γίνει μητέρα - «Γι' αυτό πάω σε ψυχολόγο»

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει μια από τις πιο γλυκές περιόδους της ζωής της, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Ως ένα πρόσωπο αρκετά δημοφιλές στα social media, δεν είναι λίγες οι φορές που δέχεται αρκετά αρνητικά μηνύματα και σχόλια.

Αυτή τη φορά, με αφορμή την αντίδρασή της στον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ δέχτηκε ένα άκρως προσβλητικό και κακεντρεχές μήνυμα από follower της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Δεν ντρέπεσαι λίγο να χλευάζεις την βασίλισσα που πέθανε για την ηλικία της; Μας το παίζεις και φεμινίστρια και υπερασπίστρια των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Σούργελο θέλεις να κάνεις και παιδί τρομάρα σου.

Ας τολμούσε όμως εσένα να σε θίξει κανείς που γίνεσαι μητέρα σε αρκετά προχωρημένη ηλικία θα έκανες μακροσκελή ανάρτηση με φανφάρες δικές σου να το παίξεις θιγμένη και να δείξεις πόσο κακός είναι ο κόσμος σήμερα ενώ εσύ είσαι η Αγία που τους υπερασπίζεσαι όλους. Ωραίο παιδί θα μεγαλώσεις…» έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα στα DM της.

«Λατρεύω την ψυχραιμία του Ίντερνετ. Καλή Παρασκευούλα» σχολίασε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη και στη συνέχεια συμπλήρωσε «Να γιατί πάω σε ψυχολόγο κάθε Παρασκευή. Επειδή ο κύριος από το προηγούμενο Story δεν πάει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share