Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άνοιγμα καρδιάς από τον Κώστα Μπακογιάννη: «Η μάνα μου απελπίστηκε - Ήμουν βαριά...»

Το μήνυμα που είχε στείλει ο Δήμαρχος Αθηναίων

5 Οκτωβρίου 2022 10:01
Άνοιγμα καρδιάς από τον Κώστα Μπακογιάννη: «Η μάνα μου απελπίστηκε - Ήμουν βαριά...»
Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε προσωπική αποκάλυψη είχε προχωρήσει πριν σχεδόν έναν χρόνο ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για την ημέρα Ευρωπαϊκής Ευαισθητοποίησης για τη Δυσλεξία.

Η δημοσίευση του Κώστα Μπακογιάννη:

«Και μια προσωπική ιστορία, σήμερα που είναι η Ευρωπαϊκή Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Δυσλεξία. Φωτίσαμε και το συντριβάνι της Ομόνοιας.

Στο Δημοτικό ήμουν, κατά βάση, ένας κακός μαθητής. Στην απελπισία της, η μάνα μου για να ανακαλύψει γιατί δυσκολευόμουν τόσο, μου έκανε τότε διάφορες εξετάσεις που απέδειξαν ότι ήμουν βαριά δυσλεκτικός. Έκτοτε, και με την κατάλληλη αντιμετώπιση, τελείωσα το σχολείο με καλούς βαθμούς, σπούδασα σε πανεπιστήμια υψηλών απαιτήσεων και κατάφερα να έχω Διδακτορικό.

Και μια προσωπική ιστορία, σήμερα που είναι η Ευρωπαϊκή Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Δυσλεξία. Φωτίσαμε και το...

Posted by Κώστας Μπακογιάννης - Kostas Bakoyannis on Friday, October 8, 2021

Σε όλους εσάς που ακούτε ότι το παιδί σας είναι δυσλεκτικό και τρομάζετε, ένα έχω να πω με όλη μου τη δύναμη: τίποτα δεν σταματάει τα παιδιά σας από το σπουδαίο μέλλον που έχουν μπροστά τους και αξίζουν. Αρκεί να γίνει η προσπάθεια. Πρώτα της οικογένειας και μετά του παιδιού.

Η Δυσλεξία δεν είναι αρρώστια, είναι συνθήκη. Απελευθερώστε τα παιδιά σας, από το βάρος αυτό, κάνοντας απλώς τη κατάλληλη διάγνωση. Και σε όλους τους μικρούς δυσλεκτικούς εκεί έξω, προτείνω μια σύγχρονη εκδοχή αυτού που μου έκανε η μάνα μου: κάντε google με τους σπουδαίους δυσλεκτικούς αυτού του κόσμου.

Θα εκπλαγείτε!»

«Το φοβόμουν, το σκεφτόμουν 2 χρόνια»: Έτσι πήρε την μεγάλη απόφαση η Σία Κοσιώνη! Κάγκελο ο Κώστας Μπακογιάννης

Στην εκπομπή «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε η Σία Κοσιώνη στο πρόσφατο παρελθόν!

Η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφαση να κόψει τα μαλλιά της και αποκάλυψε πως πριν το κάνει, έστειλε φωτογραφία στον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη.

«Η αλήθεια είναι πως λίγο το φοβόμουν λόγω της δουλειάς μου. Γιατί δεν είναι συνηθισμένο η anchorwoman να έχει κοντά μαλλιά. Από την άλλη δεν το φοβόμουν, αν μου πάει, γιατί το είχα ξανακάνει παλιότερα, πριν με γνωρίσετε από την τηλεόραση. Ήξερα πως το κοντό μαλλί μου πάει.

Για να το κάνω, το σκεφτόμουν ένα δύο χρόνια. Δεν ήταν ξέσπασμα. Δεν ξέσπασα στα μαλλιά μου. Το σκεφτόμουν καιρό. Πριν κουρευτώ έστειλα φωτογραφία στον άντρα μου. Του λέω “να τα κάνω έτσι;” Μου είπε “προχώρα”. Αν είχα το κόκκινο φως από τον άντρα μου δεν ξέρω αν θα το τολμούσα, αλλά με ενθάρρυνε. Σημασία έχει να νιώθω εγώ καλά. Ήξερε πως το σκεφτόμουν καιρό να κόψω τα μαλλιά μου, οπότε με ενθάρρυνε» είπε η Σία Κοσιώνη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share