Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η... ακατάλληλη στιγμή που διέκοψε η Ελένη Μενεγάκη: «Ακουγόταν λαχανιασμένη - Καλά, το σηκώνεις;»

Λύθηκαν όλοι στο γέλιο!

5 Οκτωβρίου 2022 08:25
Η... ακατάλληλη στιγμή που διέκοψε η Ελένη Μενεγάκη: «Ακουγόταν λαχανιασμένη - Καλά, το σηκώνεις;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα ούτε η τελευταία, που στον αέρα της εκπομπής της μαζί με τους συνεργάτες της κάνουν πλάκα όταν εξιστορούν διάφορα γεγονότα που μπορεί να τους έχουν συμβεί στην ζωή τους. Άλλη μια τέτοια μέρα ήταν και την Παρασκευή 23/9 που η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της έκανε μία επική αποκάλυψη!

Δείτε επίσης: Παίκτρια του «Love Island» σε προκλητικές φωτογραφίες στο σκάφος

Η άβολη στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη πήρε τηλέφωνο συνεργάτιδά της

Η παρουσιάστρια λοιπόν κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, έκανε την αποκάλυψη για μια παλιά αρχισυντάκτριά της και τους έκανε όλους να λυθούν στο γέλιο.

«Και με άλλον μου είχε συμβεί αυτό παλιά που τον είχα διακόψει έτσι σε τρυφερή στιγμή. Η Ελένη πάνω ήταν. Την είχα πάρει τηλέφωνο πριν από χρόνια για ένα τραγούδι του Καραφώτη που άκουσα. Ακουγόταν λαχανιασμένη αλλά εγώ συνέχιζα κανονικά, “άκουσα ένα τραγούδι, ποιος το λέει;” και έτσι όπως την άκουγα τη ρώτησα αν τρέχει. Την άλλη μέρα μου το είπε. Τη ρώτησα τι συνέβη γιατί την άκουσα χάλια και μου λέει, “ήταν η στιγμή ακατάλληλη”. “Καλά, και το σήκωσες; Μην το ξανακάνεις” της λέω» είπε η παρουσιάστρια για το επικό συμβάν!

Πηγή: tv-24.gr

«Τσακώθηκα μαζί της για τα χρήματα...» - «Βόμβα» για τη Ρούλα Κορομηλά από κορυφαίο πρόσωπο της showbiz

Η Ρούλα Κορομηλά έχει περάσει ουκ ολίγα στην τηλεόραση στη διάρκεια μιας πορείας πολλών ετών, με γνωστό πρόσωπο της showbiz να αποκαλύπτει το λόγο, που είχαν τσακωθεί.

Συγκεκριμένα, τους λόγους των καβγάδων του στο παρελθόν τόσο με την Ελένη Μενεγάκη όσο και με τη Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε ο Τρύφων Σαμαράς.

Μιλώντας στον Alpha, ο κομμωτής των διασήμων αποκάλυψε ιστορίες από το παρελθόν του και συγκεκριμένα για τους τσακωμούς του με τις μεγάλες κυρίες της showbiz, δηλαδή τη Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη.

Ο λόγος... των κομμωτικών καβγάδων

«Έχω τσακωθεί σχεδόν με όλες τις διάσημες που έχω χτενίσει. Και με τη Ρούλα Κορομηλά και με την Ελένη Μενεγάκη», ανέφερε αρχικά ο Τρύφων Σαμαράς, με πασίγνωστο ηθοποιό να σχετίζεται με τις δύο.

«Παλιά είχα δώσει στην Ελένη Μενεγάκη ένα ποστίς να το βάλει κάπου και δεν μου το έδωσε ποτέ πίσω. Μετά δεν της μιλούσα, αλλά, εντάξει, αυτά είναι χαζά πράγματα», πρόσθεσε ο κομμωτής.

Αναφερόμενος στη Ρούλα Κορομηλά, είπε τσακώθηκε μαζί της «διότι ενώ χτένιζα εκείνη άλλαξα εκπομπή και πήγα αλλού γιατί θα έπαιρνα περισσότερα χρήματα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share