Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έφτασαν ένα «βήμα» από το γάμο: Αυτή ήταν η σύντροφος του Γιάννη Τσιμιτσέλη πριν γνωρίσει τη Βάσω Λασκαράκη

Ήταν πολύ ερωτευμένοι αλλά... ξαφνικά χώρισαν

4 Οκτωβρίου 2022 16:30
Έφτασαν ένα «βήμα» από το γάμο: Αυτή ήταν η σύντροφος του Γιάννη Τσιμιτσέλη πριν γνωρίσει τη Βάσω Λασκαράκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ζει τώρα ένα μεγάλο έρωτα με την Κατερίνα Γερονικολού και, νωρίτερα, υπήρξε παντρεμένος με τη Βάσω Λασκαράκη, με τον ίδιο όμως να μην έχει σημαδευτεί μόνο από αυτό τον έρωτα.

Βρισκόμαστε στο 2008 και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης γνωρίζει την -άγνωστη τότε- δημοσιογράφο Ευαγγελία Τσιορλίδα: Ο Γιάννης, τρελός και παλαβός με την εντυπωσιακή Ευαγγελία, την οποία και γνωρίζει στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής, την φλερτάρει με έξυπνες ατάκες και καταφέρνει να κερδίσει την καρδιά της.

Οι δυο τους, συγκατοικούν πολύ γρήγορα σε σπίτι που αγόρασε ο Γιάννης στα Βόρεια προάστια και ενώ όλοι περιμένουν ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας... Χωρίζουν!

Λίγο αργότερα, γνωρίζει την μέλλουσα γυναίκα του, Βάσω Λασκαράκη και τα υπόλοιπα είναι ιστορία...

Έφτασαν ένα «βήμα» από το γάμο: Αυτή ήταν η σύντροφος του Γιάννη Τσιμιτσέλη πριν γνωρίσει τη Βάσω Λασκαράκη

Η απόφαση που πήραν Τσιμιτσέλης-Λασκαράκη για την κόρη τους

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε πρόσφατα για το γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο και όχι μόνο, σχολιάζοντας και όσα είχαν συμβεί, προτού γνωρίσει το γνωστό σεφ, με τον οποίο έχουν δημιουργήσει το δικό τους παράδεισο.

Η αγαπημένη ηθοποιός, μίλησε στο «Μαμά Δες» και για το δύσκολο ζήτημα του χωρισμού, ενώ αναφέρθηκε και για το πώς το διαχειρίστηκαν το διαζύγιό τους σε σχέση με το παιδί τους, με τον ηθοποιό Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Συγκεκριμένα, δήλωσε η ηθοποιός: «Καμία απόφαση διαζυγίου όταν ειδικά υπάρχει και ένα παιδί δεν είναι εύκολη, η Εύα ήταν τότε 4 χρονών. Οπότε καθίσαμε κάτω βάλαμε στην άκρη ότι διαφορές είχαμε, συμβουλευτήκαμε μία ψυχολόγο και μία παιδοψυχολόγο μας είπανε πως πρέπει να το χειριστούμε, τι είναι αυτά που πρέπει να πούμε και ποιες αντιδράσεις πρέπει να περιμένουμε».

Για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Αυτό ήταν κάτι που μας βοήθησε πολύ, πρώτα από όλα στην δική μας ψυχολογία για το πώς θα το χειριστούμε, γιατί εκείνη την στιγμή πρέπει να είσαι πολύ ψύχραιμος πως πρέπει να αφήσεις τα πάντα στην άκρη και να πας σαν γονιός με τον άλλον για ένα κοινό καλό που είναι το παιδί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share