Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Βγήκε από τα ρούχα της» η Μαρία Κορινθίου: «Έχω κινηθεί νομικά - Έγραψαν ότι πήρα φάρμακα για να...» (video)

Δε μάσησε τα λόγια της η ηθοποιός

4 Οκτωβρίου 2022 15:54
«Βγήκε από τα ρούχα της» η Μαρία Κορινθίου: «Έχω κινηθεί νομικά - Έγραψαν ότι πήρα φάρμακα για να...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τα κιλά που έχασε αλλά και τα ψευδή δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι χρησιμοποίησε διάφορα σκευάσματα για να τα καταφέρει μίλησε η Μαρία Κορινθίου στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα όπου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τρίτης 4/10.

Η ηθοποιός τους τελευταίους μήνες έχει πει πολλές φορές ότι μέσω μιας συγκεκριμένης διατροφής που ακολούθησε έχασε αρκετά κιλά, αυτό στάθηκε αφορμή αρκετοί απατεώνες να χρησιμοποιήσουν τη φωτογραφία της προκειμένου να εξαπατήσουν κόσμο που ήθελε να χάσει περιττό βάρος.

Δείτε επίσης: «Βόμβα» από Λίτσα Πατέρα: Το επίμαχο σχόλιο για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από τον ΑΝΤ1 - «Αν δεν της άρεσε...»

«Δε λέω πόσα κιλά έχω χάσει, αλλά έχασα πολλά. Δε λέω γιατί βγήκαν και είπαν πάλι στο διαδίκτυο ότι πίνω κάτι πόσιμα και κάτι φάρμακα για να χάσω κιλά. Αυτό φυσικά και δεν ισχύει. Έχουμε πάει δικαστικώς, έχουμε κάνει και αγωγές. Τώρα ανοίξαμε την υπόθεση. Πρέπει να είναι ξένοι αυτοί που συνεργάζονται με άτομα εδώ.

Εγώ τα κιλά τα έχασα ανεβαίνοντας μια μέρα στη ζυγαριά γιατί αισθανόμουν ένα φορτίο τοξικότητας. Ανέβηκα στη ζυγαριά που δεν ανέβαινα και λέω, “Θέε μου, τι έχεις κάνει στον εαυτό σου”. Πήγα σε διατροφολόγο. Τα πολλά κιλά τα έχασα σε 2.5 μήνες… Ήμουν τόσο συγκεντρωμένη στον στόχο μου που δεν δυσκολεύτηκα. Δεν πείνασα. Μαγείρευα κανονικά για τους άλλους….» είπε η Μαρία Κορινθίου.

14ων και ίδια η μητέρα της: Κούκλα η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μάλιστα, οι δυο τους απέκτησαν και έναν καρπό από τον ερωτά τους, την Ισμήνη η οποία έχει μεγαλώσει πλέον και έχει γίνει μια κούκλα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, δεν δίστασε να κάνει μια ανάρτηση για τα μάτια της κόρης της. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share