Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πυρ και μανία ο Τριαντάφυλλος: «Χεσ@@κα πραγματικά αν ο Νίκος Μουτσινάς...»

Τι συνέβη;

4 Οκτωβρίου 2022 15:06
Πυρ και μανία ο Τριαντάφυλλος: «Χεσ@@κα πραγματικά αν ο Νίκος Μουτσινάς...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε δηλώσεις στο Πρω1νό και σχολίασε όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς για την αποχώρησή του από την τηλεόραση ενώ αναφέρθηκε και στο All Star Survivor. Ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχτηκε πως έχει κάνει συζητήσεις για να βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο ακόμα δεν γνωρίζει τι θα συμβεί.

«Χέσ@@@κα που θα σταματήσει ο Νίκος Μουτσινάς την τηλεόραση του χρόνου. Χέσ@@@κα πραγματικά! Ας σταματήσει, καλύτερα! Στενοχωρήθηκα τώρα που μου το είπες… Πραγματικά…Τι να σου πω ρε φίλε… Θα ακυρώσω τις συναυλίες μου στην Αμερική…», είπε ο Τριαντάφυλλος αναφερόμενος στον Νίκο Μουτσινά.

Και συνέχισε τον λόγο του, δηλώνοντας: «Θυμώνω ναι! Όταν είσαι σε μια ζούγκλα, περνάς πολλές δυσκολίες κι ένας τύπος σε κράζει κάθε μεσημέρι χωρίς να μπορείς να απαντήσεις και τον βλέπει η οικογένειά σου και το παιδί σου, χαλάρωσε λίγο… Δεν χρειάζεται να τους ρίξει άλλη μία για να πάνε στο γκρεμό».

Σχετικά με το Survivor, ο Τριαντάφυλλος δήλωσε: «Δεν ξέρω αν θα πάω στο All Star Survivor. Έχουμε μιλήσει αλλά δεν ξέρω τίποτα. Μην ξεχνάς ότι έχω ένα παιδί. Ο μόνος λόγος που θα στενοχωρηθώ αν δεν πάω είναι ο τόσος κόπος που κάνω τόσο καιρό με τις προπονήσεις. Αν πήγαινα θα είχε γέλιο γιατί θα ήταν όλο διαφορετικό».

«Είμαι πνιγμένος...» - Φρικαρισμένος ο Νίκος Μουτσινάς στο "Καλό Μεσημεράκι" (video)

Νόμιζε πως τα είχε δει όλα, αλλά έκανε λάθος! Ο λόγος για τον Νίκο Μουτσινά ο οποίος το μεσημέρι της Παρασκευής 30/9 δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στον αέρα του Καλό Μεσημεράκι που τον...τάραξε! Με την ευκαιρία, δείτε την επική γκάφα του παρουσιαστή.

Οι φάρσες έχουν καθιερωθεί πλέον στην εκπομπή, ωστόσο αυτή που θα ακολουθούσε δεν την περίμενε με τίποτα!

Η επική φάρσα του Φραγκολιά στον Μουτσινά

Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός Κώστας Φραγκολιάς, άρχισε να του εξιστορεί το πρόβλημα που είχε με την υποτιθέμενη κοπέλα του και εκνευρισμένος φώναζε «Είμαι πνιγμένος και μου αξίζει κάτι καλύτερο», για κακή του τύχη όμως ο παρουσιαστής τον κατάλαβε και ανέφερε «Στην πιθανότητα να είσαι ο Κώστας Φραγκολιάς, ξέρω που μένεις», και αμέσως όλοι ξέσπασαν στα γέλια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share