Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δικαίωση για τη Σίσσυ Χρηστίδου: Κρίθηκε ένοχος ο Θοδωρής Μαραντίνης - Δεν πλήρωνε τη διατροφή των παιδιών

Η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή

4 Οκτωβρίου 2022 14:51
Δικαίωση για τη Σίσσυ Χρηστίδου: Κρίθηκε ένοχος ο Θοδωρής Μαραντίνης - Δεν πλήρωνε τη διατροφή των παιδιών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένοχος κρίθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο τραγουδιστής φέρεται να μην πλήρωνε στην πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, το απαιτούμενο ποσό που έχει οριστεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών.

Η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στα δικαστήρια προκειμένου να λύσει τις διαφορές του σχετικά με τη διατροφή των δυο παιδιών τους.

Θοδωρής Μαραντίνης δικαστήριο

Σπόντα Σίσσυς Χρηστίδου για Θοδωρή Μαραντίνη: «Όταν παντρεύεσαι δεν...»

Σε μία συνέντευξη - κατάθεση ψυχής στο περιοδικό ΟΚ! και τον Μιχάλη Ροδόπουλο, η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στο διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου. Παράλληα, οι προηγούμενοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πάρω στη ζωή μου αυτή την απόφαση. Δεν υπήρχε αυτό το πλάνο στο μυαλό μου. Όμως η ζωή αλλάζει, οι άνθρωποι αλλάζουν, οι σχέσεις μεταβάλλονται, οπότε προσπάθησα να το αντιμετωπίσω με κατανόηση απέναντι στον εαυτό μου και να μην το πάρω ως προσωπική αποτυχία.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το καταφέρεις, γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι έχεις αποτύχει σε ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Όταν παντρεύεσαι, δεν υπολογίζεις να χωρίσεις, αλλά ότι θα είσαι με τον άλλο μια ζωή. Είναι σχεδόν 4 χρόνια και έχουμε βρει τις ισορροπίες μας σε κάποιο βαθμό, αλλά για μένα ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο.

κλάμα σίσσυς χρηστίδου

Όταν όμως υπάρχουν δύο παιδιά, δεν είναι το διαζύγιο, είναι τα παιδιά. Αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα για όσους χωρίζουν και έχουν παιδιά: τι είναι το καλύτερο για εκείνα. Οπότε εκ των πραγμάτων βάζεις τον εγωισμό σου σε δεύτερο πλάνο και πορεύεσαι με αυτό», εξομολογήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε πως «πιστεύω πολύ στον γάμο, στη συντροφικότητα, σε ένα γενικότερο πλαίσιο. Είναι μία υπέροχη συνθήκη ότι έχεις έναν άνθρωπο με τον οποίο πορεύεσαι μαζί κι αντιμετωπίζεις τη ζωή. Δεν ξέρω αν θα παντρευόμουν ξανά, θα ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση για μένα.

Δεν είναι κάτι που θα έκανα εύκολα γιατί έχω δύο παιδιά. Μου φαίνεται πολύ μακρινό να φέρω έναν άνθρωπο να ζήσει μαζί με μένα και τα παιδιά μου. Είμαι εξαιρετικά ενοχική απέναντι σε κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω όταν μεγαλώσουν και πάρουν τον δρόμο τους. Προς το παρόν, δεν θέλω να φέρω κάποιον άλλο στη ζωή τους, αυτό είναι το θέμα μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share