Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην αρχή δεν ήθελα ούτε να τη βλέπω…»

Τουλάχιστον ειλικρινής....!

4 Οκτωβρίου 2022 14:42
Κωνσταντίνος Βασάλος: «Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην αρχή δεν ήθελα ούτε να τη βλέπω…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Kωνσταντίνος Βασάλος είχε μιλήσει πριν χρόνια στη Δημοκρατία για τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ανέφερε μάλιστα πως ο λόγος που είναι τόσο ευτυχισμένοι μαζί είναι οι αντίθετοι χαρακτήρες τους. Με την ευκαιρία δείτε αυτή είναι η πρώην του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Τι εκτίμησε στην Ευρυδίκη κι έγινε ο δεσμός του;

«Η Ευρυδίκη μου έβγαλε έναν δυναμισμό και μια αλήθεια. Είναι ντόμπρος άνθρωπος. Αυτό που έχει να σου πει θα σου το πει. Εμένα αυτό μου αρέσει πολύ. Όταν επέλεξα ότι θα προχωρήσω σοβαρά με την Ευρυδίκη, το κριτήριο ήταν η ειλικρίνειά της. Στην αρχή στο παιχνίδι δεν ήθελα να τη βλέπω, γιατί ήταν ανταγωνιστική και εγώ ήμουν σε αντίπαλη ομάδα. Αλλά νομίζω αυτό ισχύει και από τη μεριά της…

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Βασάλος

Στο παιχνίδι δεν είχαμε χρόνο για φλερτ. Εκεί τρέχαμε και δεν φτάναμε. Έξω από το παιχνίδι τη γνώρισα καλύτερα και είδα ότι είναι ένα πολύ καλό κορίτσι, που όταν τη χρειάζεσαι είναι πάντα δίπλα σου. Η Ευρυδίκη μπορεί να είναι λίγο απόλυτη, εγώ πιο ευέλικτος, αλλά αυτό είναι το ιδανικό για εμάς. Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Γιατί μας βοηθά να εξελιχθούμε ως άνθρωποι, να γίνουμε καλύτεροι παίρνοντας ο ένας τα θετικά στοιχεία του άλλου. Αυτή η μεταστροφή προς το καλύτερο είναι και η ουσία της σχέσης.»

«Τον Κωνσταντίνο τον έχω ...»: Αποκάλυψη Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Εδώ και πολύ καιρό, ακούγονται διάφορα για την σχέση τους, και οι φήμες πως είχαν χωρίσει είχαν αρχίσει να φουντώνουν ακόμη περισσότερο μετά την επιστροφή του από το Asia Express καθώς δεν έκαναν διακοπές μαζί. Ο λόγος για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο μιας και το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα όλο νόμιζαν πως είναι χώρια.

Στο Happy Day το πρωί της Δευτέρας 12/9 η ίδια έκανε δηλώσεις και μεταξύ άλλων απάντησε για πρώτη φορά και ξεκάθαρα στους ρεπόρτερ για την σχέση της και τι συμβαίνει ακριβώς στα προσωπικά της. Διαβάστε τη συνέχεια στο tv-24.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share