Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τραγικές στιγμές για τον Χάρη Βαρθακούρη: «Τον θάψαμε στο πατρικό της Αντελίνας - Καρδούλα μου ο πόνος μας αβάσταχτος...»

Ράκος το ζευγάρι

4 Οκτωβρίου 2022 14:27
Τραγικές στιγμές για τον Χάρη Βαρθακούρη: «Τον θάψαμε στο πατρικό της Αντελίνας - Καρδούλα μου ο πόνος μας αβάσταχτος...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία πολύ δύσκολη ημέρα ξημέρωσε για τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη. Η οικογένεια τους ζει επίπονες στιγμές καθώς έφυγε από την ζωή το αγαπημένο τους σκυλάκι.

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο τραγουδιστής είναι σε άσχημη ψυχολογία αφού ο μικρός «Μέλος» δεν είναι πια μαζί τους. Η Αντελίνα Βαρθακούρη και ο Χάρης ανέβασαν μάλιστα μία αποχαιρετιστήρια ανάρτηση για το σκύλο τους που ήταν είκοσι χρόνια μαζί τους.

Ο γνωστός ερμηνευτής και παρουσιαστής ανέβασε ένα βίντεο από φωτογραφίες του μικρού τετράποδου και «πιστού» φίλου του, γράφοντας τα πιο συγκινητικά λόγια. Ενώ, μια δήλωση που έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης στον αέρα στο Σου Κου ήταν αρκετή για να προκαλέσει σάλο και αντιδράσεις.

Χάρης Βαρθακούρης: Το συγκινητικό μήνυμα για τον πιστό τετράποδο φίλο του

Ο τραγουδιστής στο μήνυμά του αναφέρει: «Εχθές, 9 Μαρτίου του 2022, έσπασε ένα κομμάτι από την καρδιά μας. Το πρώτο μας παιδί, ο “γιος” μας, το πρώτο μας σκυλάκι, ο Μέλος μας… αναπαύθηκε. Έφυγε γαλήνια, έχοντας όλους εμάς που τον αγαπάμε γύρω του, να τον χαϊδεύουμε και να του λέμε ότι τον λατρεύουμε, ότι θα μας λείψει πααααρα πολύ και ότι δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ.

Έφτασε 20 χρονών, ξέραμε ότι, αναπόφευκτα, ήταν θέμα χρόνου και προσπαθούσαμε να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας για το μοιραίο. Μέχρι πριν 2 εβδομάδες ήταν μια χαρά, αλλά ξαφνικά ο Μελάκος «χάθηκε». Σταμάτησε σταδιακά να τρώει, ήταν σαν ναρκωμένος, σχεδόν δεν μας αναγνώριζε. Ήταν σαν να αποφάσισε ο ίδιος ότι μέχρι εδώ ήταν.

Κάναμε εξετάσεις και τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Μας συνέστησαν, για το καλό του, για να μην υποφέρει, να τον κοιμήσουμε. Και με βαριά, ασήκωτη σαν βράχο, καρδιά, εχθές, πήραμε τη μεγάλη απόφαση. Θέλω να ευχαριστήσω βαθύτατα την κτηνίατρό μας @natashablue78 που με αγάπη και σεβασμό βοήθησε τον Μέλο στη μετάβασή του.

Τον θάψαμε λίγο αργότερα στο πατρικό της γυναίκας μου, το πρώτο σπίτι που γνώρισε ποτέ.

Μέλο μου, αντράκι μου, αγοράκι μου, καρδούλα μου, ψυχάκι μου, θα είσαι πάντα στη σκέψη μας. Σ ’ευχαριστούμε για όλα. Για την αγάπη που μας χάρισες, για τις όμορφες στιγμές, που ήσουν πάντα δίπλα μας, που ήσουν ακόμα και ο διαιτητής στους καυγάδες μας και όταν κοιμόμασταν ο ένας στον καναπέ κι ο άλλος στο κρεβάτι, ερχόσουν και στους δυο μας και μας έκανες νοήματα να ξανασμίξουμε… και πάντα σου κάναμε το χατίρι. Ο πόνος είναι αβάσταχτος. Σε λατρεύουμε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share