Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Λιώνει» η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Θέμης Σοφός θαυμάζει την δουλειά μου και είναι...»

Τι εξομολογήθηκε;

4 Οκτωβρίου 2022 14:06
«Λιώνει» η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Θέμης Σοφός θαυμάζει την δουλειά μου και είναι...»
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την προσωπική της ζωή μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια η οποία έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με το δικηγόρο Θέμη Σοφό μίλησε για τη σχέση τους και αποκάλυψε τι κάνουν όταν η σχέση τους περνάει κρίση.

Δείτε επίσης: Σαν αδελφές: Αυτή είναι η κουνιάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αδελφή του Θέμη Σοφού, Νατάσα (photo)

Η σχέση σου με τον σύζυγό σου είναι εξαιρετική και από ό, τι ξέρω ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Όταν τον γνώρισες περίμενες ότι η σχέση σας θα είχε αυτή την εξέλιξη;

«Η αλήθεια είναι ότι όταν μπαίνεις σε μια σχέση θέλεις να έχει τις καλύτερες προοπτικές. Ελπίζεις, ονειρεύεσαι, φαντάζεσαι. Χαίρομαι, που στη σχέση μου με τον Θέμη όλα πήγαν καλά καθώς πάντα καταφέρνουμε να έχουμε τους σωστούς κώδικες επικοινωνίας μεταξύ μας. Ακόμα κι όταν δημιουργούνται κάποιες κρίσεις και μικροπροβλήματα αυτά είναι παροδικά και τα ξεπερνούμε. Βέβαια βοηθάει πολύ κι ο χαρακτήρας του Θέμη. Ποτέ δεν φέρνει στο σπίτι την ένταση τής δουλειάς του. Είναι ένας πολύ καλός και δοτικός πατέρας, που θαυμάζει την δουλειά μου και μάλιστα είναι και πολύ υποστηρικτικός. Αυτό με κάνει να είμαι κι εγώ σωστή σύντροφος. Εκτιμάει και σέβεται ο ένας τον άλλον τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και αντιλαμβανόμαστε ότι πρέπει να έχουμε και τον δικό μας χώρο μέσα στη σχέση μας.

σοφός τσιμτσιλή
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

Εκτός από την αμέριστη αγάπη μας έχουμε κι έναν αμοιβαίο σεβασμό. Ήταν κάτι που το ήλπιζα και το ήθελα από την αρχή της σχέση μας και τελικά το κατακτήσαμε. Μιλάμε πολύ και κάνουμε καλή παρέα μεταξύ μας, πράγμα που δεν το βλέπω στο περιβάλλον μας. Τα περισσότερα ζευγάρια των φίλων μας έχουν κοινωνική ζωή μόνο με άλλους. Για εμάς δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βγούμε οι δυο μας και να απολαύσει ο ένας την παρέα του άλλου. Αισθάνομαι πολύ ερωτευμένη με τον Θέμη. Όμως δεν σου κρύβω ότι η ύπαρξη των παιδιών και η δημιουργία της οικογένειας πάντα κάνει τον έρωτα ενός ζευγαριού να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Προτεραιότητά μας είναι η οικογενειακή ευτυχία και τα σχέδια που κάνουμε για τα παιδιά μας. Το πάθος για το «εμείς», είναι πια σε δεύτερη μοίρα. Όταν βρίσκουμε ευκαιρία φροντίζουμε να κάνουμε μικρές αποδράσεις οι δυο μας, έστω και για λίγο. Θέλουμε να περνάμε όσο γίνεται δικές μας στιγμές. Αλλά όπως είπαμε είμαστε οικογένεια με παιδιά και αυτή έχει τον πρώτο λόγο. Είναι κάτι που το κάνουμε συνειδητά»

Μοιράζεστε τα προβλήματα της δουλειάς σας;

«Ο Θέμης δεν μπορεί λόγω της ιδιαιτερότητας, της δουλειάς του να το κάνει αλλά λέμε πώς κύλησε η μέρα μας στη δουλειά. Από την άλλη εγώ τον συμβουλεύομαι πολύ γιατί έχει πιο ψύχραιμη ματιά ενώ εγώ είμαι πιο συναισθηματική. Εκτιμώ την γνώμη του και την υπολογίζω», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο ηλεκτρονικό περιοδικό Asist.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share