Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Νοσταλγεί το παρελθόν η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη - Οι φωτογραφίες από τα νεανικά της χρόνια

Flashbacks!

4 Οκτωβρίου 2022 13:03
Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Νοσταλγεί το παρελθόν η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη - Οι φωτογραφίες από τα νεανικά της χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολύ πριν τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν για πολλά χρόνια παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, με την οποία απέκτησε το μοναχογιό του.

Το ζευγάρι μπορεί να έχει χωρίσει εδώ και έναν χρόνο, όμως όταν πρόκειται για το παιδί τους είναι πάντα κοντά. Άλλωστε ο γνωστός ηθοποιός έχει δηλώσει πολλές φορές πως είναι ενεργός μπαμπάς και προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν πιο ποιοτικό χρόνο με τον 8χρονο σήμερα Μιχάλη, όσο και η μητέρα του.

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη διαθέτει έναν ενεργό λογαριασμό στο Instagram και ανεβάζει αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά έκανε μια αναδρομή στα νεανικά της χρόνια και ανέβασε στιγμιότυπα από το παρελθόν. Παράλληλα, δείτε εδώ το νέο επαγγελματικό βήμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη.

Την είχε ερωτευτεί τρελά πριν τη Βανδή: Αυτή τη δουλειά έκανε η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη

Παρελθόν αποτελεί ο Βασίλης Μπισμπίκης από τη ζωή της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη. Η πρώην σύζυγός του χαράζει μια νέα πορεία μακριά από τον ηθοποιό, ενώ έχει στο πλάι της το γιο της Μιχάλη.

Μετά τα δημοσιεύματα με κοινές φωτογραφίες του ηθοποιού με τη Δέσποινα Βανδή, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη αποφάσισε να αποκτήσει έναν πιο ενεργό ρόλο στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram.

Η ίδια μέσα από δημοσιεύσεις φαίνεται πως απολαμβάνει το χρόνο που περνά με το γιο της, ενώ αποκάλυψε πως παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ανοίγει τη δική της επιχείρηση. Μεγάλες αλλαγές για την πρώην σύζυγό του ηθοποιού.

Κάνοντας μια αναδρομή σε παλιότερες συνεντεύξεις του Βασίλη Μπισμπίκη, ανακαλύψαμε ποια είναι η δουλειά της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη.

Ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει πριν αρκετά χρόνια πως η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη ασχολείται με το marketing.

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός είχε δηλώσει πως τη γνώρισε σε ένα κλαμπ μέσω κοινής παρέας και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, καθώς γι' αυτόν η εξωτερική της εμφάνιση έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αρχή τουλάχιστον.

Ανέφερε πως μέσα από έναν καβγά αναπτύχθηκε η σχέση τους, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το ειδύλλιό τους.

Μάλιστα, τόνισε πως η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη δε ζήλευε τις ερωτικές σκηνές του με άλλες ηθοποιούς, ενώ υποστήριξε πως την ερωτεύτηκε στα όρια της τρέλας!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share