Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Για πρώτη φορά: Η σπάνια φωτογραφία της Άντζελας Δημητρίου αγκαλιά με τη μητέρα της!

«Μητέρα σ' αγαπώ πολύ...»

4 Οκτωβρίου 2022 09:30
Για πρώτη φορά: Η σπάνια φωτογραφία της Άντζελας Δημητρίου αγκαλιά με τη μητέρα της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Δημητρίου πριν καιρό είχε δημοσιεύσει στο Facebook μια σπάνια φωτογραφία με τη γλυκιά της μητέρα, η οποία όλα αυτά τα χρόνια αποφεύγει τη δημοσιότητα. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε για τη σχέση που έχει με τον γαμπρό της.

Η τραγουδίστρια μας δείχνει για πρώτη φορά τη μαμά της. Μάλιστα, τη φωτογραφία συνόδευε το ακόλουθο σχόλιο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που με έφερε στον κόσμο και με μεγάλωσε με αξίες και αρχές που με βοηθάνε να περπατάω το μονοπάτι της ζωής μου. Μητέρα σ' αγαπώ πολύ και χάνομαι στην αγκαλιά σου»

Μάλιστα για την περίοδο της καραντίνας η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει την ηλικία της μητέρας της, ενώ είχε αναφέρει ότι ανήκει σε ευπαθή ομάδα.

«Μου αρέσει που είμαι στο σπίτι και βλέπω τη μητέρα μου. Είναι μια γυναίκα μεγάλη που ανήκει σε ευπαθή ομάδα. Είναι 90 χρονών και πρέπει να την φροντίζουμε, να την αγαπάμε, για να την έχουμε όσο μπορούμε», ανέφερε η τραγουδίστρια.

μητέρα Άντζελας Δημητρίου

Φώτης Λιόσης: Αυτός είναι ο γοητευτικός γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου (photos)

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της, Φώτη Λιόση, και έχει επιλέξει να κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2017 μετά από δέκα χρόνια σχέσης, με την κόρη της γνωστής τραγουδίστριας να δηλώνει: «Είμαστε μαζί πάνω από δέκα χρόνια. Μου αρέσει που είναι ειλικρινής, δοτικός, αποφασιστικός κι εργατικός! Είναι ο άντρας της ζωής μου. Είμαστε αρραβωνιασμένοι έξι χρόνια»

Δείτε επίσης: Απογοητευμένη η Άντζελα Δημητρίου: «Πληγώθηκαν τα παιδιά μου από δύο απαίσιους πατεράδες»

Φώτης Λιόσης Άντζελα δημητρίου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share