Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έξαλλη η Άντζελα Γκερέκου μπροστά στις κάμερες: «Δεν θα απαντήσω σε αυτές τις γελοιότητες που γράφουν...»

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της

4 Οκτωβρίου 2022 09:06
Έξαλλη η Άντζελα Γκερέκου μπροστά στις κάμερες: «Δεν θα απαντήσω σε αυτές τις γελοιότητες που γράφουν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου απάντησε με αιχμηρό τρόπο στις φήμες που τη θέλουν να υιοθετεί παιδί. Με την ευκαιρία δείτε τι είπε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

«Δεν θα απαντήσω σε αυτές τις γελοιότητες, συγγνώμη που το λέω γελοιότητα, αλλά όταν δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια, αυτό εννοώ. Είναι ένα ευλογημένο θέμα το θέμα της υιοθεσίας, αλλά όσον αφορά τα ψέματα και την παραπληροφόρηση, ας κάνουν καλύτερη δουλειά τα κίτρινα περιοδικά και sites».

«Το βιώνω και το διαχειρίζομαι ψύχραιμα. Συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και λυπάμαι πολύ που υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν το ψωμάκι τους, το οποίο σέβομαι και εκτιμώ, προσπαθώντας μέσα από εντελώς μεγάλα ψέματα, χωρίς καμία σχέση με την αλήθεια, να δημιουργούν ιστορίες».

«Θέλουν βραβείο κίτρινης σεναριογραφίας. Ας σκεφτούν ότι δεν κάνει καλό και στη δική τους ψυχή να μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία».

Δες αναλυτικά στο παρακάτω video:

Τόλης Βοσκόπουλος: Το κρυφό δώρο στην κόρη του μετά το θάνατό του - Δεν το ήξερε ούτε η Άντζελα Γκερέκου

Ένα δώρο επιφύλασσε ο Τόλης Βοσκόπουλος για την κόρη του Μαρία μετά το θάνατό του, όπως αποκάλυψε ο επιστήθιος φίλος του και επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Ο επιχειρηματίας του οποίου ο γιος έχει βαπτιστεί από τον Τόλη Βοσκόπουλο, μίλησε για τη ζωή του μεγάλου ερμηνευτή στις πίστες. Ο ίδιος περιέγραψε άγνωστες στιγμές του τραγουδιστή, όπως το πως αγόραζε κάθε βράδυ όλα τα λαχεία από έναν συγκεκριμένο λαχειοπώλη για να τον βοηθήσει, ότι έδινε πάντα όσα χρήματα είχε πάνω του ενώ αναφέρθηκε και σε ένα πορτρέτο που του είχε δώσει ο Βοσκόπουλος για να το παραδώσει στην κόρη του, όταν πια θα έχει φύγει από τη ζωή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share