Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Περήφανοι γονείς Στεφανίδου - Ευαγγελάτος: «Ο γιος μας σπουδάζει και δουλεύει για να μην...»

Τι αποκάλυψε για τον 23χρονο Νικόλα;

4 Οκτωβρίου 2022 08:50
Περήφανοι γονείς Στεφανίδου - Ευαγγελάτος: «Ο γιος μας σπουδάζει και δουλεύει για να μην...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η παρουσιάστρια του “T-LIVE” Τατιάνα Στεφανίδου πριν λίγο καιρό είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο “Happy Day” και μίλησε για τη φετινή ανταγωνιστική τηλεοπτική σεζόν αλλά και για το Νίκο Ευαγγελάτο. Παράλληλα δείτε τι αποκάλυψε για το γιο του δημοσιογράφου από τον πρώτο του γάμο.

Η ίδια έχει μια μακρόχρονη τηλεοπτική πορεία και αποσαφήνισε μεταξύ άλλων ότι η σκληρή δουλειά είναι αυτή που χρειάζεται.

«28 χρόνια είμαι στην τηλεόραση, προσαρμόστηκα στη νέα ώρα. Δεν πιστεύω στα γούρια, πιστεύω μόνο στην σκληρή δουλειά. Φέτος ίσως είναι η πιο ανταγωνιστική σεζόν. Είναι πάρα πολλά τα κανάλια και πολλά τα προγράμματα. Η δική μου είναι μια πολύ δύσκολη ζώνη. Το θέμα είναι τι θα επιλέξει ο τηλεθεατής», ανέφερε.

Νίκος ευαγγελάτος γιος

Παράλληλα, η Τίνα Μεσσαροπούλου τη ρώτησε αν ισχύει ως έχει θέσει όρο να μην βρίσκεται απέναντι από τον σύζυγό της, με την Τατιάνα Στεφανίδου να δηλώνει: «Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία εγώ ή ο Νίκος να κάνουμε κάτι που θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά και θα μπορούσε έστω στο ελάχιστο να δηλητηριάσει τη σχέση μας και την οικογένειά μας. Δεν είχαμε προβλήματα για τους καλεσμένους. Βρίσκουμε πάντα τις ισορροπίες μας. Με τα παιδιά συζητάμε την επικαιρότητα είναι μέρος της ζωής μας».

Ακόμη, η παρουσιάστρια είπε για τη φετινή σεζόν: «Εύχομαι τη φετινή σεζόν να περάσει ο κόσμος πολύ καλά. Έχετε άπειρες επιλογές φέτος σε όλα τα κανάλια, πολύ διαφορετικά προγράμματα και επειδή η ζωή σας είναι δύσκολη με τον κορονοϊό τουλάχιστον να έχετε πολλές επιλογές στην τηλεόραση» και σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στα παιδιά της, λέγοντας: «Ο γιος μου, ο Νικόλας, σπουδάζει Οικονομικά και δουλεύει για να μην μας επιβαρύνει. Ο Λάμπης μας ολοκληρώνει φέτος τις σπουδές του. Ο Νίκος παρότρυνε τα παιδιά μας να μην ασχοληθούν με τη δημοσιογραφία. Η Λυδία φέτος δίνει Πανελλήνιες. Με την κόρη μου είμαστε αυτοκόλλητες».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share