Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δε μπορούσε να λείπει η Δήμητρα Λιάνη: Παρούσα στον γάμο κορυφαίας Ελληνίδας τραγουδίστριας!

Πίσω στο μακρινό πλέον 1992

3 Οκτωβρίου 2022 19:55
Δε μπορούσε να λείπει η Δήμητρα Λιάνη: Παρούσα στον γάμο κορυφαίας Ελληνίδας τραγουδίστριας!
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μεγάλη ερμηνεύτρια Χαρούλα Αλεξίου το 1992 ενώθηκε με τα δεσμά του γαμού με τον Σωτήρη Μπασιακό. Η τελετή ήταν εντυπωσιακή με πολλούς διάσημους καλεσμένους.

Η Χάρις Αλεξίου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ελληνικού τραγουδιού από τη δεκαετία του 1970. Έχει συνεργαστεί με όλους σχεδόν τους μεγάλους τραγουδιστές, μουσικοσυνθέτες και στιχουργούς, παλαιότερους και νεότερους, είτε δισκογραφικά είτε σε μουσικές σκηνές, πίστες και συναυλίες. Την πρώτη φορά που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ήταν με τον παραγωγό Αχιλλέα Θεοφίλου, ενώ η δεύτερη φορά ήταν το 1992.

Η Χάρις Αλεξίου παντρεύτηκε τον Σωτήρη Μπασιάκο την 1η Μαρτίου 1992, στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στον κέντρο της Αθήνας, στην Αιόλου. Εκεί, είχε συγκεντρωθεί πλήθος θαυμαστών για να τη δουν από κοντά, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Ανδρέας Βουτσινάς, ο Μάνος Ελευθερίου και η Δήμητρα Λιάνη. Η Χάρις Αλεξίου έλαμπε μέσα στο ολόλευκο νυφικό της, ενώ φορούσε βέλο στα μαλλιά της.

«Βόμβα» από Δήμητρα Λιάνη: «Μας παρακολουθούσαν όταν ήμουν...»

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου βρέθηκε πριν λίγες μέρες καλεσμένη στο «Πρω1νό» και αποκάλυψε ότι την περίοδο που ήταν παντρεμένη με τον Ανδρέα Παπανδρέου άνθρωποι από τον χώρο της πολιτικής παρακολουθούσαν τις τηλεφωνικές συνομιλίες της. Παράλληλα, δείτε πως είναι το σπίτι της.

«Ναι και εμάς μας παρακολουθούσαν. Είναι μία παλιά ιστορία αυτή. Θυμάμαι όταν πρωτομπήκαμε στο Μέγαρο Μαξίμου, υπήρχε στο υπόγειο μία αίθουσα από την οποία κρέμονταν καλώδια. Ήταν όλη η αίθουσα παρακολουθήσεων. Ήταν ξηλωμένα καλώδια όσα μπόρεσαν να ξηλώσουν τελευταία στιγμή. Έχει ενδιαφέρον το εξής πως κάποια στιγμή στο μέσο της θητείας του Ανδρέα Παπανδρέου, μαθαίνω ένα πρωινό ότι κυκλοφορούν δικές μου κασέτες στην Ομόνοια, σε κάποιους περίεργους και ύποπτους κύκλους, με προσωπικές συνομιλίες», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Και συνέχισε, εξηγώντας τι αποφάσισε να κάνει: «Αμέσως κάνω μία δήλωση για υπανθρώπους και δέχομαι ένα τηλέφωνο από κάποιον κύριο που μου λέει ότι είναι ο προσωπικός μου ωτακουστής και ότι έχει 50 χιλιάδες ώρες παρακολούθησης. Ήταν από την τότε ΚΥΠ. Μου είπε ότι δεν είναι υπάνθρωποι και κάποιος ανώτερος είχε δώσει εντολή να μας παρακολουθούν. Καταλαβαίνετε τι ανατριχιαστικό ήταν αυτό, να νιώθεις ότι παρακολουθείσαι».

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου κατέληξε: «Αυτός ο κύριος μου ζήτησε συνάντηση. Ο Ανδρέας μου είπε να μην τον δω μόνη μου και να έχω μαζί μου τον διευθυντή της Ασφάλειας, πράγμα που έγινε. Τον είδα, μαγνητοφώνησα τη συνάντηση και κατάλαβα από αυτή την ιστορία ότι κάποιοι κύκλοι εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ και πολιτικής, ήθελαν να με παρακολουθήσουν μήπως γίνει και κάποια υποτροπή εκ μέρους μου και να πουν στον Ανδρέα ότι «αυτή είναι η κυρία η οποία παντρεύτηκες». Ήθελαν να βρουν ότι δεν ήμουν πιστή σύζυγος στον Ανδρέα. Εγώ ήμουν η αχίλλειος πτέρνα του Ανδρέα κι αυτή χτυπούσαν. Ήταν άνανδρο όλο αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share